شیرینی دانمارکی | آموزش شیرینی
RecipedooonE29
سلام دوستان امروز با آموزش خوشمزه ترین و آسونترین شیرینی دنیا یعنی شیرینی دانمارکی در خدمتتون هستیم
خیلییی آسونه فقط و فقط به نکاتی که توی فیلم و کپشن گفته میشه توجه کنید همین دیگه
۴ پیمانه آرد سفید گندم (۴۸۰ گرم)
۱ قاشق غذاخوری خمیر مایه
۱ قاشق چایی خوری وانیل
½ پیمانه آب ( ٩٠ میلی لیتر)
پیمانه شکر ( ١٠٠ گرم)
١ عدد تخم مرغ و ١ عدد سفیده تخم مرغ
٢ قاشق غذاخوری زعفران
پیمانه روغن (۶٠ میلی لیتر)
٢ قاشق غذاخوری آرد سفید گندم
٢ الی ٣ قاشق غذاخوری شکر
١ قاشق چایی خوری گلاب
½ قاشق چایی خوری وانیل
١ لیوان آب
آب، شکر و خمیر مایه رو مخلوط میکنیم ؛ روی ظرف رو میپوشونیم و اجازه میدیم ۱۵ دقیقه در دمای اتاق خمیر مایه به عمل بیاد.
مخلوط خمیر مایه ، تخم مرغ ها ، روغن، شکر، زعفران دم کشیده و وانیل رو مخلوط میکنیم؛ آرد رو در چند مرحله به مواد اضافه میکنیم و ورز میدیم تا خمیر منسجمی داشته باشیم همینطور که میبینید نتیجه یک خمیر بسیار لطیف هستش.
روی خمیر رو میپوشونیم و اجازه میدیم یک ساعت در دمای اتاق استراحت کنه.
طرز تهیه کرم داخل شیرینی
آرد رو ۲ الی ۳ دقیقه تفت میدیم تا بوی خامیش از بین بره. شکر و وانیل رو اضافه میکنیم و تفت میدیم؛ آب رو کم کم اضافه میکنیم تا مواد خودشون رو جمع کنند . در نهایت گلاب رو اضافه میکنیم. کرم رو میذاریم کنار تا سرد بشه.
بعد از استراحت خمیر، دستمون رو چرب میکنیم و پف خمیر رو میگیریم. یک قسمت از خمیر رو جدا میکنیم و روی سطح کار آرد میپاشیم و با وردنه خمیر رو به قطر نیم سانت پهن میکنیم و با چاقو به شکل مستطیل برش میدیم.
کرممون که خنک شده رو به شکلی در فیلم میبینید روی خمیر پخش می مینم و خمیر رو رول می کنیم و در آخر رول خمیر رو به قسمت های مساوی تقسیم میکنیم.
روی شیرینی هارو میپوشونیم و اجازه میدیم ۳۰ دقیقه در دمای اتاق استراحت کنه؛ روی شیرینی ها زرده تخم مرغ میزنیم و با کنجد و تخمه آفتابگردان تزئین میکنیم.
شیرینی هارو به مدت ۱۰ دقیقه در فر ۲۰۰ درجه قرار میدیم و بعد به مدت ۱۵ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه میپزیم
نوش جان️
Credit:@sj_food_sj
همه توضیحات ...