شیرینی دانمارکی | آموزش شیرینی

12,336 بازدید
بیشتر
رسپیدون | آموزش آشپزی
رسپیدون | آموزش آشپزی
RecipedooonE29 سلام دوستان امروز با آموزش خوشمزه ترین و آسونترین شیرینی دنیا یعنی شیرینی دانمارکی در خدمتتون هستیم خیلییی آسونه ...
RecipedooonE29 سلام دوستان امروز با آموزش خوشمزه ترین و آسونترین شیرینی دنیا یعنی شیرینی دانمارکی در خدمتتون هستیم خیلییی آسونه فقط و فقط به نکاتی که توی فیلم و کپشن گفته میشه توجه کنید همین دیگه ۴ پیمانه آرد سفید گندم (۴۸۰ گرم) ۱ قاشق غذاخوری خمیر مایه ۱ قاشق چایی خوری وانیل ½ پیمانه آب ( ٩٠ میلی لیتر) پیمانه شکر ( ١٠٠ گرم) ١ عدد تخم مرغ و ١ عدد سفیده تخم مرغ ٢ قاشق غذاخوری زعفران پیمانه روغن (۶٠ میلی لیتر) ٢ قاشق غذاخوری آرد سفید گندم ٢ الی ٣ قاشق غذاخوری شکر ١ قاشق چایی خوری گلاب ½ قاشق چایی خوری وانیل ١ لیوان آب آب، شکر و خمیر مایه رو مخلوط میکنیم ؛ روی ظرف رو میپوشونیم و اجازه میدیم ۱۵ دقیقه در دمای اتاق خمیر مایه به عمل بیاد. مخلوط خمیر مایه ، تخم مرغ ها ، روغن، شکر، زعفران دم کشیده و وانیل رو مخلوط میکنیم؛ آرد رو در چند مرحله به مواد اضافه میکنیم و ورز میدیم تا خمیر منسجمی داشته باشیم همینطور که می‌بینید نتیجه یک خمیر بسیار لطیف هستش. روی خمیر رو میپوشونیم و اجازه میدیم یک ساعت در دمای اتاق استراحت کنه. طرز تهیه کرم داخل شیرینی آرد رو ۲ الی ۳ دقیقه تفت میدیم تا بوی خامیش از بین بره. شکر و وانیل رو اضافه میکنیم و تفت میدیم؛ آب رو کم کم اضافه میکنیم تا مواد خودشون رو جمع کنند . در نهایت گلاب رو اضافه میکنیم. کرم رو میذاریم کنار تا سرد بشه. بعد از استراحت خمیر، دستمون رو چرب میکنیم و پف خمیر رو میگیریم. یک قسمت از خمیر رو جدا میکنیم و روی سطح کار آرد میپاشیم و با وردنه خمیر رو به قطر نیم سانت پهن میکنیم و با چاقو به شکل مستطیل برش میدیم. کرممون که خنک شده رو به شکلی در فیلم میبینید روی خمیر پخش می مینم و خمیر رو رول می کنیم و در آخر رول خمیر رو به قسمت های مساوی تقسیم میکنیم. روی شیرینی هارو میپوشونیم و اجازه میدیم ۳۰ دقیقه در دمای اتاق استراحت کنه؛ روی شیرینی ها زرده تخم مرغ میزنیم و با کنجد و تخمه آفتابگردان تزئین میکنیم. شیرینی هارو به مدت ۱۰ دقیقه در فر ۲۰۰ درجه قرار میدیم و بعد به مدت ۱۵ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه میپزیم نوش جان️ Credit:@sj_food_sj

همه توضیحات ...