طرز تهیه مربای توت فرنگی|نکات پخت مربای توت فرنگی|مربای توت فرنگی بدون شکرک زدن

آشپزی با نارسیس(فالو=فالو)
آشپزی با نارسیس(فالو=فالو)
مربای توت فرنگی بسیار خوشمزه است اگر می خواهید مربای توت فرنگی با کلیه نکات ریز مربا پزی رو یاد بگیرید این ویدیو رو کامل ببینید ...
مربای توت فرنگی بسیار خوشمزه است اگر می خواهید مربای توت فرنگی با کلیه نکات ریز مربا پزی رو یاد بگیرید این ویدیو رو کامل ببینید مربای توت فرنگی شفاف رو اینجوری درست کنید و لذت ببرید توت فرنگی یکی از خوشمزه ترین میوه هاست و لذیذترین مربا ها رو میشه باهاش درست کرد نکات مهم در طرز تهیه مربا توت فرنگی : بهتر برای تهیه این مربا از توت فرنگی ها ریز استفاده کنید ، در صورت نبودن توت فرنگی ریز باید توت فرنگی های درشت را از وسط به دو نیم تقسیم کنید. به جای جوهر لیمو می توانید از دو قاشق غذا خوری آبلیمو استفاده کنید. میزان شکر برای مربای توت فرنگی اینطور است که به ازای هر یک کیلو توت فرنگی 800 گرم شکر نیاز است الگوریتم مربای توت فرنگی اینگونه است که اگر مربا توت فرنگی را با شعله کم بپزید رنگ آن تیره می شود و توت فرنگی ها درون آن له می شوند. کسانی که توت فرنگی دوست دارند، حتما اهل مربای توت فرنگی هم هستند. اگر شما هم از طرفداران مربای توت فرنگی به شمار می روید، می توانید ساده‌ترین روش پخت و تهیه مربای توت فرنگی در خانه را اینجا آموزش ببینید. برای پختن مربای توت فرنگی از قابلمه لعابی در ابعاد و اندازه مناسب استفاده کنید. مهمترین نکته در پخت مربا ، قوام آمدن شربت آن است که باید به آن دقت کنید. بعد از اینکه مربای توت فرنگی پخته شد باید صبر کنید تا کاملا خنک شود و بعد داخل شیشه بریزید. اگر توت فرنگی ها آب دار باشند ممکن است بیشتر از 30 دقیقه زمان برای قوام آمدن شربت نیاز باشد. از توت فرنگی های سفت ، ریز و بدون لک برای تهیه مربا استفاده کنید تا هنگام پخت مربا توت ها له نشوند و ظاهر خود را از دست ندهند. توت فرنگی های درشت را برای تهیه مربا خرد کنید. تا هم‌زمان پخت مربا کوتاه تر شود و هم رنگ مربا در اثر جوشیدن زیاد تیره نشود. به هیچ وجه قاشق خیس را داخل مربای پخته شده نزنید چون باعث کپک زدن آن میشود. برای اینکه مطمئن شوید قوام مربا کافیست باید ببینید بعد از خنک شدن حالت کشدار پیدا میکند یا نه. برای این کار چند قطره از مربا را داخل ظرفی بریزد و امتحان کنید. درب قابلمه ی مربا را از اول تا آخر پخت نبندید تا رنگ مربا تغییر نکند. بهتر است برای توت فرنگی های شیرین به همان اندازه شکر در نظر بگیرید. ولی اگر مزه توت فرنگی ها ملس بود میزان شکر را یک و نیم برابر کنید. موا

همه توضیحات ...