طرز تهیه ی بامیه ترد و براق با فوت کوزه گری سهیلا/ زولبیا بامیه
سلام دوستان راز ترد شدن بامیه اخر توضیحات نوشتم یه سری نکات مهم دیگه هم رو ویدئو گفتم با صدا ببینید البته ببخشید ک صدام گرفته و سرماخورده ست
.
این رسپی بامیه از آموزشهای چند سال پیش من هست و واقعا بی نقصه و خیلی خوشمزه تر از بامیه های کارگاهیه ،،،،،،،،،،،
.
من چند سالیه ک با همین رسپی و نکته های خودم بامیه های فوق العاده خوشمزه ای درست میکنم ،،،،،،،،،
خمیر نباید راحت از قیف بیرون بیاد و نه خییلی سخت ،حد وسط باشه ،اگر خمیرخییلی سفت شد یه تخم مرغ رو بزنید و کمیش رو با مواد مخلوط کنید،،،،،،،،،
.
فوت کوزه گری سهیلا : راز ترد شدن بامیه اینه که بهش تخم مرغ زیادی نزنید و با حرارت کم و زمان طولانی سرخ بشه، تخم مرغ زیاد، شربت آبکی و سرد و پخت کوتاه مدت با حرارت بالا، باعث نرم شدن بامیه میشه همچنین درب ظرف نگهداریه بامیه نیمه باز باشه تا نرم نشه،،،،،،،
.
آموزش شربت با یه رسپی عالی پست قبلی گذاشتم،،،،،،،
.
برای بامیه از قیف محکم استفاده کنید تا موقع کار پاره نشه ،،،،،،،،
.
هرچی زمان سرخ شدن بامیه طولانی تر بامیه تردتر،،،،،،،،
.
لینک اموزش شربت بار اصولی بدون شکرک زدن:
https://www.aparat.com/v/pGHYt
.
کپی و انتشار دستورات، نکات و محتوای پیج در فضای مجازی مجاز نمی باشد ،،،،،،،،، .
.
.
.
.
.
.
.
#بامیه #زولبیابامیه #شربت_بار #شربت_زولبیابامیه #زولبیا
همه توضیحات ...