طرز تهیه اسفناج پلو خوشمزه و مقوی/پلو مخلوط

23,040 بازدید
بیشتر
آشپز رنگی
آشپز رنگی
اسفناج پلو یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که با روش های متفاوتی تهیه می شود. اسفناج دارای بوی خاصی ست و بسیاری از افرادی ...
اسفناج پلو یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که با روش های متفاوتی تهیه می شود. اسفناج دارای بوی خاصی ست و بسیاری از افرادی که قادر به تحمل طعم و بوی خاص این سبزی پر فایده نیستند میتوانند با این دستور پخت در یک پلو خوشمزه و پر خاصیت استفاده کنند میتوانید اسفناج را به جای سرخ کردن بخارپز کنید. اسفناج بیشتر به دلیل آهن فراوانی که دارد در جلوگیری از کم خونی سودمند بوده و جنبه دارویی دارد. این پلو به دلیل ساده بودن و اینکه سرشار از مواد مفید است توصیه می شود که هفته ای یک بار در وعده های غذایی افراد گنجانده شود. مواد لازم برنج اسفناج زعفران کره شوید خشک پیاز گوشت چرخ کرده سیر نمک ،دارچین،فلفل سیاه،زردچوبه استفاده از گوشت در این غذا به دلخواه است. اگر این پلوی مخلوط خوشمزه را تا به حال امتحان نکردید برای یک بار درست کنید تا عاشق این پلوی مقوی شوید.

همه توضیحات ...