آموزش کیک اسفنجی آسان مناسب خامه کشی مرحله به مرحله

144,376 بازدید
بیشتر
آشپزی با سمیه
آشپزی با سمیه
سلام دوستای گلم، امیدوارم حالتون خوب باشه امروز در خدمتتونم با دستور پخت کیک اسفنجی یکی از کیک های مناسب و پایه برای خامه کشی ب ...
سلام دوستای گلم، امیدوارم حالتون خوب باشه امروز در خدمتتونم با دستور پخت کیک اسفنجی یکی از کیک های مناسب و پایه برای خامه کشی با این دستور پخت میشه یه کیک ۳ نفره خوشمزه درست کرد. مواد لازم: تخم مرغ خنک ۲ عدد آرد سفید ۵۰ گرم شکر ۵۰ گرم بکینگ پودر ۱/۲ قاشق چایخوری وانیل ۱/۸ قاشق چایخوری آب جوش ۱ قاشق غذاخوری کلیت این کیک: به ازای هر تخم مرغ ۲۵ گرم آرد و ۲۵ گرم شکر لازم داریم، پس خودتون با هر تعداد تخم مرغ میتونید درست کنید. زرده و سفیده تخم مرغ رو جدا کرده، سپس زرده را با نیمی از شکر با همزن میزنیم، بعد وانیل و آب جوش را اضافه میکنیم و بعد دور همزن را متوسط میکنیم و به هیچ وجه نباید زرده را با دور تند هم بزنیم. سپس باقیمانده شکر را به سفیده اضافه کرده و سفیده را خوب با دور تند هم میزنیم تا جایی که اگر ظرف سفیده رو کج کردیم از ظرف بیرون نریزد. آرد و بکینگ پودر رو مخلوط کرده و سه بار الک کنید. حالا سفیده و آرد را طی سه مرحله به زرده اضافه کنید، یهویی نریزین کیک خراب میشه، هر دفعه که آرد و سفیده رو میریزید به صورت دورانی هم بزنید که خیلی خیلی مهمه وگرنه پف کیکتون از بین میره، و تا جایی دورانی هم بزنید که مواد کاملا هم زده بشه، زیاد هم زدن هم توی کیک باعث میشه پف کیک از بین بره. فر را از ۱۵ دقیقه قبل روشن کنید. کف قالب کاغذ روغنی بزارید، دیواره ها رو چرب نکنید به هیچ وجه، در این کیک دیواره ها چرب نمیشه، بعد مواد رو در قالب بریزید. قطر قالب من ۱۳ سانت با ارتفاع ۱۰ سانته. در فر با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد به مدت ۳۵ دقیقه قرار دادم، بعد از پخت یه خلال دندون توش زدم و بهش نچسبید یعنی پخته. دور کیکو با چاقو آزاد کردم و بعد کاغذ روغنی جدا کردم. تا خنک شدن روی توری گذاشتم. نکته حتما یک روز قبل از این که بخواین کیک رو خامه کشی کنید کیک رو درست کنید، چون اگه همون لحظه برش بدین، میشکنه و تکه تکه میشه و خراب میشه. نوش جان

همه توضیحات ...