مهم ترین تکنیک سرخ کردن بادمجان با کمترین روغن، بسیار خوشمزه!

117,827 بازدید
بیشتر
آموزش آشپزی نارگل - Ashpazi ba Nargol
آموزش آشپزی نارگل - Ashpazi ba Nargol
مواد لازم: بادمجان/ماست/روغن/آب/نمک بادمجان سرخ کرده یکی از غذاهایی است که هم به صورت مستقل و هم در درون دیگر غذاها استفاده می& ...
مواد لازم: بادمجان/ماست/روغن/آب/نمک بادمجان سرخ کرده یکی از غذاهایی است که هم به صورت مستقل و هم در درون دیگر غذاها استفاده می‌شوند. سرخ کردن بادمجان با روغن بالایی همراه است که مصرف بادمجان را برای بسیاری گروه‌ها ناممکن می‌سازد اما تکنیکی وجود دارد که بادمجان را با روغن بسیار کم سرخ کرد.

همه توضیحات ...