نان پنبه ای شکلاتی با بافتی عالی

آشپزی با مژگان
آشپزی با مژگان
201 بار بازدید - 3 سال پیش - سلام دوستان امذوز واستون ی
سلام دوستان امذوز واستون ی دستور عالی نان گذاشتم، امیدوارم بپزید و در کنار خانواده لذتشو ببرید سعي كردم روي كليپ بطور كامل توضيح بدم بازم سوالي داشتيد كامنت بذاريد پاسخگو خواهم بود #نان_پنبه_اي_شكلاتي شکر ۷۰گرم اب ولرم دو سوم لیوان خمیر مایه ۱۱گرم تخم مرغ متوسط ۲عدد روغن مایع ۵۰گرم ارد تا جایی ک خمیرتون جمع بشه(حدود۳۵۰گرم) وانیل نوک قاشق مرباخوری نمک نوک قاشق چایخوری شیر عسل(قوطی)برای رومال ۲قاشق غذاخوری کنجد خام یا تخم خرفه برای تزيين خمير مايه و ي قاشق چايخوري از شكرمون داخل كاسه اي ميريزيم اب ولرم رو بهش اضافه كرده و درشو ميذاريم تا ده دقيقه بمونه تا ب عمل بياد تو ظرفي تخم مرغ، باقي شكر، نمك، وانيل، خميرمايه ب عمل اومده و روغن رو با همزن دستي مخلوط ميكنيم ارد الك شده رو كم كم اضافه ميكنيم تا زماني ك خمير جمع بشه(ب توضيح كليپ دقت كنيد) خمير رو يك ربع ورز ميديم داخل كاسه چرب شده اي قرارميديم، روش رو سلفون و پارچه ميكشيم و ميذاريم تو دماي محيط ٢ساعت استراحت كنه بعداز اين زمان پف خمير رو ميگيريمو هواگيري ميكنيم، از خمير ب اندازه دلخواه و يكسان چونه ميگيريم داخلش رو از شكلات صبحانه يا نوتلا قرارميديم و خمير رو جمع ميكنيم با كمي فاصله داخل قالب چرب شده قرار ميديم درباره روش رو پارچه ميندازيم و يك ربع ديگه بهش استراحت ميديم بعد روي نانها رو با شيرعسلي رقيق شده با اب رومال ميكنيم و كمي كنجد ميپاشيم و داخل فر با دماي ١٨٠ ب مدت ٣٥تا٤٠ دقيقه،يا تو مايكرو ب مدت ٢٥ دقيقه ميپزيم در اخر روي نانها رو كمي گريل ميكنيم پ.ن: حتمااااااا داخل مایکرو ی کاسه یا لیوان نشکن اب قرار بدید ک نانها خشک نشه نوش جان️
3 سال پیش در تاریخ 1400/06/10 منتشر شده است.
201 بـار بازدید شده
... بیشتر