نان پنبه ای شکلاتی با بافتی عالی
201 بار بازدید -
3 سال پیش
-
سلام دوستان امذوز واستون ی
سلام دوستان امذوز واستون ی دستور عالی نان گذاشتم، امیدوارم بپزید و در کنار خانواده لذتشو ببرید
سعي كردم روي كليپ بطور كامل توضيح بدم بازم سوالي داشتيد كامنت بذاريد پاسخگو خواهم بود
#نان_پنبه_اي_شكلاتي
شکر ۷۰گرم
اب ولرم دو سوم لیوان
خمیر مایه ۱۱گرم
تخم مرغ متوسط ۲عدد
روغن مایع ۵۰گرم
ارد تا جایی ک خمیرتون جمع بشه(حدود۳۵۰گرم)
وانیل نوک قاشق مرباخوری
نمک نوک قاشق چایخوری
شیر عسل(قوطی)برای رومال ۲قاشق غذاخوری
کنجد خام یا تخم خرفه برای تزيين
خمير مايه و ي قاشق چايخوري از شكرمون داخل كاسه اي ميريزيم اب ولرم رو بهش اضافه كرده و درشو ميذاريم تا ده دقيقه بمونه تا ب عمل بياد
تو ظرفي تخم مرغ، باقي شكر، نمك، وانيل، خميرمايه ب عمل اومده و روغن رو با همزن دستي مخلوط ميكنيم
ارد الك شده رو كم كم اضافه ميكنيم تا زماني ك خمير جمع بشه(ب توضيح كليپ دقت كنيد)
خمير رو يك ربع ورز ميديم داخل كاسه چرب شده اي قرارميديم، روش رو سلفون و پارچه ميكشيم و ميذاريم تو دماي محيط ٢ساعت استراحت كنه
بعداز اين زمان پف خمير رو ميگيريمو هواگيري ميكنيم، از خمير ب اندازه دلخواه و يكسان چونه ميگيريم داخلش رو از شكلات صبحانه يا نوتلا قرارميديم و خمير رو جمع ميكنيم
با كمي فاصله داخل قالب چرب شده قرار ميديم درباره روش رو پارچه ميندازيم و يك ربع ديگه بهش استراحت ميديم
بعد روي نانها رو با شيرعسلي رقيق شده با اب رومال ميكنيم و كمي كنجد ميپاشيم و داخل فر با دماي ١٨٠ ب مدت ٣٥تا٤٠ دقيقه،يا تو مايكرو ب مدت ٢٥ دقيقه ميپزيم در اخر روي نانها رو كمي گريل ميكنيم
پ.ن: حتمااااااا داخل مایکرو ی کاسه یا لیوان نشکن اب قرار بدید ک نانها خشک نشه
نوش جان️
3 سال پیش
در تاریخ 1400/06/10 منتشر شده
است.
201
بـار بازدید شده