طرز تهیه سس انبه{اصل،عراقی}_سس انبه برای سمبوسه/آموزش آشپزی

آموزشگاه آشپزی میزبان
آموزشگاه آشپزی میزبان
7.1 هزار بار بازدید - 2 سال پیش - مواد لازم برای سس انبه
مواد لازم برای سس انبه با تمبر هندی: پودر انبه۲ قاشق سوپ خوری آب : ۱ پیمانه تمبر هندی : ۱/۴ پیمانه نمک ، فلفل ، ادویه مخصوص میزبانی : به میزان لازم مواد لازم برای سس انبه با سرکه: پودر انبه : ۲ قاشق سوپ خوری آب : ۱ پیمانه سرکه : ۱/۴ پیمانه نمک ، فلفل ، ادویه مخصوص میزبانی : به میزان لازم . از این ۲ مدل سس انبه برای فلافل ، سمبوسه و ساندویچ هات میتونی استفاده کنی برای دیدن آموزشهای بیشتر از طریق لینک زیر به وب سایت آموزشگاه آشپزی میزبان مراجعه کنید. https://www.mizbanacademy.com/
2 سال پیش در تاریخ 1401/04/04 منتشر شده است.
7,172 بـار بازدید شده
... بیشتر