طرز تهیه کوفته تبریزی با تمام نکات و فوت و فن وا نرفتن

آشپزی با سمیه
آشپزی با سمیه
سلام دوستای مهربونم، تو این ویدیو آموزش کوفته تبریزی اصیل خوشمزه مجلسی رو براتون آوردم با تمام نکات وا نرفتن و ترک نخوردن و خوشم ...
سلام دوستای مهربونم، تو این ویدیو آموزش کوفته تبریزی اصیل خوشمزه مجلسی رو براتون آوردم با تمام نکات وا نرفتن و ترک نخوردن و خوشمزه شدن !! (کوفته برنجی رو براتون گذاشتم که اگه یکبار امتحانش کنین عاشقش میشین) مواد لازم برای تهیه کوفته: گوشت چرخکرده ۴۵۰ گرم لپه نصف پیمانه برنج نصف پیمانه 1 عدد پیاز متوسط نسبتا درشت سبزی خشک شامل (تره ، مرزه، ریحان ، ترخون ، نعنا) تخم مرغ درشت 1 عدد زردچوبه 2 ق چ فلفل سیاه 1/2 ق چ آرد نخودچی (اختیاری) 1 ق غ سر خالی نمک مواد لازم برای تهیه سس پیاز متوسط 1 عدد زردچوبه 1 ق چ فلفل سیاه 1/2 ق چ رب 2 ق غ پر نمک مواد لازم برای مغز داخل کوفته آلو زرشک و گردو مراحل توی ویدیو مشخصه حتما ويديو رو بببنید ، فقط اینجا نکات رو میگم: آب همه مواد اولیه مخصوصا پیاز و سبزی گرفته بشه لپه رو خیلی کم زنده برمیدارم. ورز دادن زیاد خیلی مهمه و منسجم میکنه شل بودن مواد کوفته نشون میده که اب مواد رو کامل نگرفتین و موقع پخت احتمال وا رفتنش هست گوشت رو بعد مخلوط شدن همه مواد باهم چندین بار رو سطح ظرف بکوبید تا بافتش منسجم تر بشه مواد میانی رو که گذاشتین خوووب ترک هاشو بیرین اگر سرسری گرد کنین وا میره قطعا سس حتما بجوشه بعد کوفته ها رو داخلش اروم بذارین وگرنه وا میره وقتی کوفته ها رو داخل ظرف گذاشتین حرارت زیاد و یا کم نباشه اگر کم باشه از جوشیدن وایمیسته و احتمال وا رفتنش هست و اگر هم زیادی حرارت بالا باشه با قل قل کردن زیاد بافت کوفته وا میره پس حواستون به ملایم جوشیدن شعله باشه درش رو نیمه باز بذارین اوایل پخت هر چند وقت یک بار از اب سس روی کوفته ها خیلی آروم بریزین. میتونین برا چاشنیش از ابلیمو یا آبغوره استفاده کنین. بازم سوالی باشه در خدمتم:) #کوفته #کوفته_تبریزی #کوفتهتبریزی #خوشمزه #آشپزی

همه توضیحات ...