نون محلی

آشپزی ساده
آشپزی ساده
1 هزار بار بازدید - 4 سال پیش - نصف آرد خمیر مایه شکر
نصف آرد خمیر مایه شکر آب ولرم رو مخلوط و میزاریم نیم ساعت بمونه بعد روغن نمک و بقیه آرد رو اضافه میکنیم بعد شروع میکنیم به ورز دادن خمیر بعد دوباره با پوشش میزاریم تا سایزش دوبرابر شه (پیشنهاد میشه که حالا خمیر رو بزاریم توی یخچال تا یه شب بمونه) حالا خمیر رو به تکه های کوچک تقسیم و پهن میکنیم و توی ماهیتابه داغ شروع به پختن میکنیم کلا 1 دقیقه نوش جونتون لایک و دنبال یادتون نره لطفاااااااا
4 سال پیش در تاریخ 1399/03/10 منتشر شده است.
1,082 بـار بازدید شده
... بیشتر