طرز تهیه شیرینی نارگیلی خانگی اصل (شیرینی عید نوروز)

5,887 بازدید
بیشتر
آشپزی با نرگس
آشپزی با نرگس
#شیرینی_نارگیلی_اصل_بازاری بهتره برای درست کردن شیرینی،از ترازو استفاده بشه تا به نتیجه عالی برسید.اما من براتون اندازه تقریبی ...
#شیرینی_نارگیلی_اصل_بازاری بهتره برای درست کردن شیرینی،از ترازو استفاده بشه تا به نتیجه عالی برسید.اما من براتون اندازه تقریبی رو با لیوان دسته دار فرانسوی گذاشتم. مواد لازم: پودر نارگیل چرب ۵۰ گرم(نصف لیوان ) سفیده تخم مرغ ۴۰ گرم (یک عددسفیده تخم مرغ درشت) شکر ۱۰۰ گرم(نصف لیوان ) روغن مایع ۴۰ گرم(۸قاشق غذاخوری ) آبلیمو نصف قاشق چایخوری وانیل نصف قاشق چایخوری آرد برنج یا پودر نارگیل ۱ قاشق چایخوری طرز تهیه: پودر نارگیل رو به همراه شکر،داخل غذا ساز یا خردکن بریزید. چند پالس بزنید.بعد بهش سفیده تخم مرغ و روغن اضافه کنید . سپس داخل تابه بریزید و با هم مخلوط کنید. روی حرارت ملایم مدام هم بزنید به این مرحله اصطلاحا داغ زدن گفته میشود که حدودا ۷دقیقه طول میکشد. در طول زمان داغ زدن مواد به هیچ وجه نباید بجوشد در حدی گرم شود که انگشت را نسوزاند. بعد از ۵ دقیقه مدام چک کنید زمانیکه دانه های شکر کاملا حل شد یعنی داغ زدن کافیست.بعد از داغ زدن،بهش وانیل و آبلیمو بزنید و مخلوط کنید. اجازه دهید مواد کاملا خنک شود.سپس ۱ قاشق چایخوری آرد برنج یا پودر نارگیل بریزید و مخلوط کنید. بعد داخل قیف بریزید، داخل سینی کاغذ روغنی پهن کنید و مواد را با فاصله از هم به اندازه یک سکه با ارتفاع ۱ونیم سانت،قیف بزنید. نوک انگشتتان را چرب و سطح شیرینی را صاف کنید. به دلخواه برای تزیین پودر پسته بریزید. طبقه وسط فر گرم شده با دمای ۱۷۰ حدودا ۱۵ دقیقه قرار دهید در آخر گریل رو روشن کنید تا روی شیرینی ها خوشرنگ بشه بعد از خنک شدن به راحتی از کاغذ جدا میشه. نکات: حتما باید از پودر نارگیل چرب استفاده بشه که میتونید از لوازم قنادی تهیه کنید. داغ زدن مهمترین مرحله درست کردن این شیرینیه بنابراین با دقت و حوصله انجام بدید. اگه دونه های شکر حل نشن موقع پخت توی فر زیر شیرینی تیره شده و در کل بافتش بی کیفیت میشه. اگر هم بیش از حد روی حرارت باشه بعد از پخت توخالی و بی کیفیت میشه معمولاً ۷ دقیقه مناسبه حتما صبر کنید مواد کاملا خنک بشه و بعد داخل قیف بریزید، در غیراینصورت شیرینی توی فر پهن میشه. در مورد سفیده تخم مرغ و روغن حدود ۵ گرم کمتر یا بیشتر بشه مشکلی نیست، اگه میخواید روی شیرینی کاملاً کویری بشه و مثل قنادیا پهن بشه میزان شکر رو تا ۱۲۵ گرم هم میتونید بریزید

همه توضیحات ...