آموزش شیرینی دانمارکی به سبک قنادی!

299 بازدید
بیشتر
آشپزی با انرژي
آشپزی با انرژي
شیرینی دانمارکی با خمیر هزارلایه به سبک قنادی، برای اولین بار در فضای مجازی ️ مدرس: استاد علی بازپخش از آشپزی با انرژي آپلود ...
شیرینی دانمارکی با خمیر هزارلایه به سبک قنادی، برای اولین بار در فضای مجازی ️ مدرس: استاد علی بازپخش از آشپزی با انرژي آپلود آموزش: 1402/11/27 #شیرینی_دانمارکی #ویژه_عید_نوروز برای دیدن همین آموزش، به صورت یک تکه، به سایت آپارات "آشپزی با انرژي" مراجعه کنید به کانال تخصصی ایتا "آشپزی با انرژي" بپیوندید https://eitaa.com/joinchat/4183556757C7c21fdd6d3 (تدریس کاملا رایگان تمامی آموزشهای هزینه ای آشپزی و شیرینی پزی حرفه ای، فقط و فقط در لینک زیر https://eitaa.com/joinchat/4183556757C7c21fdd6d3 دوستان، هر اشکالی داشتین از من بپرسید، آی دی من در بیو کانال ایتا " آشپزی با انرژي" هستش! @Cooking_with_energy موادلازم خمیر: آرد نول قنادی: ۳۰۰ گرم شکر: ۳۰ گرم نمک: ۱.ق.چ تخم مرغ: ۱ عدد روغن مایع: ۵۰ گرم خمیر مایه فوری: ۵ گرم وانیل: ۱.۴ ق.چ آب ولرم: به میزان لازم برای لمینیت لایی رفتن خمیر (روغنی که وسط شیرینی میزاریم) : ۱۵۰ گرم مارگارین صنعتی یا روغن ۴۴ یا جایگزین هایی که توی ویدئو گفتم. موادلازم کرم شیرینی دانمارکی: آب: ۵۰۰ گرم (۵۰۰ میلی لیتر) شکر: ۲۵۰ گرم آرد: ۱۲۵ گرم وانیل: ۱.۴ ق.چ گلاب در صورت تمایل سرجمع نیاز داریم خمیر ۱۲ لایه تا بخوره که یا باید دوبار ۶ لایه تا بخوره یا باید ۳ بار ۴ لایه که در هر صورت ۱۲ لایه میشه. من تای ۶ تایی رو انتخاب کردم که هم سریع تره هم راحت تر. دمای فر: ۲۴۰ درجه سانتی گراد یا ۴۶۰ درجه فارنهایت

همه توضیحات ...