آموزش شیرینی دانمارکی به سبک قنادی!
شیرینی دانمارکی با خمیر هزارلایه به سبک قنادی، برای اولین بار در فضای مجازی ️
مدرس: استاد علی
بازپخش از آشپزی با انرژي
آپلود آموزش: 1402/11/27
#شیرینی_دانمارکی
#ویژه_عید_نوروز
برای دیدن همین آموزش، به صورت یک تکه، به سایت آپارات "آشپزی با انرژي" مراجعه کنید
به کانال تخصصی ایتا "آشپزی با انرژي" بپیوندید
https://eitaa.com/joinchat/4183556757C7c21fdd6d3
(تدریس کاملا رایگان تمامی آموزشهای هزینه ای آشپزی و شیرینی پزی حرفه ای، فقط و فقط در لینک زیر
https://eitaa.com/joinchat/4183556757C7c21fdd6d3
دوستان، هر اشکالی داشتین از من بپرسید، آی دی من در بیو کانال ایتا " آشپزی با انرژي" هستش!
@Cooking_with_energy
موادلازم خمیر:
آرد نول قنادی: ۳۰۰ گرم
شکر: ۳۰ گرم
نمک: ۱.ق.چ
تخم مرغ: ۱ عدد
روغن مایع: ۵۰ گرم
خمیر مایه فوری: ۵ گرم
وانیل: ۱.۴ ق.چ
آب ولرم: به میزان لازم
برای لمینیت لایی رفتن خمیر (روغنی که وسط شیرینی میزاریم) : ۱۵۰ گرم مارگارین صنعتی یا روغن ۴۴ یا جایگزین هایی که توی ویدئو گفتم.
موادلازم کرم شیرینی دانمارکی:
آب: ۵۰۰ گرم (۵۰۰ میلی لیتر)
شکر: ۲۵۰ گرم
آرد: ۱۲۵ گرم
وانیل: ۱.۴ ق.چ
گلاب در صورت تمایل
سرجمع نیاز داریم خمیر ۱۲ لایه تا بخوره که یا باید دوبار ۶ لایه تا بخوره یا باید ۳ بار ۴ لایه که در هر صورت ۱۲ لایه میشه.
من تای ۶ تایی رو انتخاب کردم که هم سریع تره هم راحت تر.
دمای فر: ۲۴۰ درجه سانتی گراد یا ۴۶۰ درجه فارنهایت
همه توضیحات ...