پیتزا رست بیف / روژین تاک / آموزش آشپزی

کشت و صنعت روژین تاک
کشت و صنعت روژین تاک
مواد اولیه: سس گوجه فرنگی روژین: ۲ قاشق غذا خوری گوشت راسته گوساله : ۲۰۰ گرم زیتون حلقه شده : ۳ قاشق غذا خوری قارچ : ۴ الی ۵ عدد ...
مواد اولیه: سس گوجه فرنگی روژین: ۲ قاشق غذا خوری گوشت راسته گوساله : ۲۰۰ گرم زیتون حلقه شده : ۳ قاشق غذا خوری قارچ : ۴ الی ۵ عدد پنیر پیتزا : به مقدار لازم سس خردل : ۲ قاشق غذا خوری ادویه گرام ماسالا : به مقدار لازم طرز تهیه: گوشت راسته گوساله کمی روغن سرخ میکنیم و آب انداخت به آن حدود یک قاشق مربا خوری ادویه گراماسولا اضافه میکنیم که طعم خیلی خوبی به گوشت ما میده (میتوانید از فلفل قرمز و سیاه هم بجای گراماسولا استفاده کنید). پیاز را خرد کرده و ۳ حبه سیر رو هم له کرده به گوشت اضافه کنید به مقدار کافی به آن آب افزوده و در قابلمه رو بگذارید با شعله کم حداقل یک و نیم ساعت پخته بشه وقتی که گوشت کاملا پخته شد آن را از پیاز ها جدا کرده و ریش ریش میکنیم. خمیری که به مدت حداقل یک ساعت استراحت کرده را یه کوچولو ورز داده تا پف اون رو بگیریم . اول کمی با دست سپس با وردنه اون رو باز میکنیم و کف ظرف پیتزا که از قبل کمی چرب شده ، پهن میکنیم . ظرفی رو که خمیر پیتزا در آن پهن شده به مدت حدودا ۱۰ دقیقه (شاید کمتر) داخل فر که شعله بالای آن روشن است قرار میدهیم تا روی خمیر پخته شود. روی خمیر پیتزا کمی سس خردل و سس گوجه فرنگی میمالیم وکمی پنیر رنده شده و سپس گوشت پخته و رشته رشته شده را روی آن میریزیم. مجدد پنیر رنده شده را روی گوشت ها میریزیم . همین طور قارچ ها و ۳ قاشق زیتون حلقه شده را روی مواد فوق میریزیم پنیر موزارلا یا پنیر پیتزا را روی موادمون میریزیم .فر را از قبل به مدت یک ربع روی ۱۷۰ درجه سانتی گراد گرم میکنیم ظرف پیتزا را در فر به مدت حدود ۴۰ دقیقه قرار میدهیم .( میگم حدود ۴۰ دقیقه چون فرها با هم فرق دارن بعضی فر ها خیلی حرارت بالایی دارن ، اون دیگه قلق فر خودتونه ) Instagram: https://instagram.com/rojin.co , https://instagram.com/rojinrecipe Telegram: https://t.me/rojin_co Apparat : https://www.aparat.com/Rojintaak Website: www://rojintaak.com _ #روژین_تاک #روژین #کنسروروژین #محصولات_غذایی_روژین #صنایع_غذایی_روژین #رب_روژین #سس_روژین #تاریخ #غذا #غذای_ایرانی #زندگی #خورش #آشپزی

همه توضیحات ...