طرز تهیه سالاد سزار با سس مخصوص به روشی ساده در منزل

70,614 بازدید
بیشتر
آشپزی با بهنام رستمی
آشپزی با بهنام رستمی
سالاد سزار از اون غذاهای خوشمزه ایه که تقریباً همه عاشقشن؛ شاید اسم این غذا سالاد باشه ولی با موادی که توش استفاده میشه کاملا سی ...
سالاد سزار از اون غذاهای خوشمزه ایه که تقریباً همه عاشقشن؛ شاید اسم این غذا سالاد باشه ولی با موادی که توش استفاده میشه کاملا سیرتون میکنه و اصلا فکر نکنین که این سالاد قراره پیش غذا یا کنار غذا سرو بشه. شاید خیلیا ترجیح بدن این سالاد خوشمزه رو توی رستوران و کافه سفارش بدن، ولی بهتون قول میدم اگه با روشی که بهتون میگم درستش کنین، شما هم مثل من دیگه از سالاد سزار رستورانی لذت نمیبرید و همیشه خودتون درستش میکنید چون سالاد سزار خونگی خیلی خوشمزه تره. مهم ترین نکته برای درست کردن سالاد سزار سس اونه که توی کلیپ امروز مرحله به مرحله بهتون توضیح دادم که چجوری باید آماده ش کنین. پس امیدوارم درستش کنین و لذتش رو ببرید. مواد لازم سالاد سزار برای چهار نفر: کاهو یک عدد سینه مرغ 200 گرم پنیر پارمسان 200 گرم سس خردل یک قاشق غذاخوری لیموترش یک عدد سرکه بالزامیک دو قاشق غذاخوری روغن زیتون نصف فنجان زرده تخم مرغ دو عدد سیر دو حبه نان تست 6 عدد زیتون حلقه حلقه شده برای تزئین پودر سیر و پودر زنجبیل و نمک و فلفل سیاه در ابتدا سینه ی مرغ رو خرد میکنیم و با فلفل سیاه و پودر زنجبیل و پودر سیر و آبلیمو و روغن زیتون مزه دارش میکنیم و یک ساعت داخل یخچال بهش استراحت میدیم. توی این مدت برای تهیه ی سس مخصوص سالاد سزار، زرده ی تخم مرغ ها رو حسابی هم میزنیم و سس خردل و سرکه بالزامیک و سیر رنده شده و (یه تیکه ماهی آنچوی له شده اگه یافتین) و کمی آبلیمو بهش اضافه میکنیم و در نظر داشته باشید که ریختن نوک قاشق نمک داخل سس هم به داشتن بافت بهتر سس کمک میکنه. سسمون رو خوب هم میزنیم و کم کم روغن زیتون رو اضافه میکنیم و همچنان هم میزنیم تا به غلظت دلخواهمون برسیم، بعد پنیر پارمسان رنده شده رو اضافه میکنیم و با کمی فلفل سیاه و یک قاشق آب مخلوطشون میکنیم و سس ما آماده ست و بهتره نیم ساعتی داخل یخچال بمونه تا طعم بهتری بگیره. در مرحله ی بعد نون ها رو برش میزنیم و به پودر سیر آغشته شون میکنیم، بعد داخل ماهیتابه داغ روغن زیتون میریزیم و دو طرف نونها رو گریل میکنیم و وقتی طلایی شدن، دست و دلبازانه پنیر پارمسان میریزیم روش و مدام همش میزنیم تا نچسبه و با آب شدن پنیر، نون تست ما هم آماده س. حالا هر طرف مرغهای مزه دار شده رو هم بدون روغن چهار دقیقه گریل میکنیم و بعد روشون سس میمالیم. در آخر کاهو ها رو نسبتاً درشت خرد میکنیم و داخل ظرف اصلی با سسی که درست کردیم خوب مخلوطشون میکنیم، نون تست و مرغ گریل شده رو میچینیم روش، حالا کمی زیتون حلقه شده، و در آخر پنیر پارمسان میپاشیم روش و . دیگه خودتون زودتر امتحانش کنید و ببینید چقدر خوشمزه میشه این سالاد سزار جذاب.

همه توضیحات ...