کیک گلاب و زعفران بدون فر و خامه و پخت با هواپز
یعنی هرچییییییی از خوشمزگیش بگم کم گفتم
این کیک از اوناییه که خودم عاشق طعم کیک و سس زعفرونشم بنظرم محشره
کیک باشه خونگی م باشه زعفرانی م باشه دیگه چی میخوای؟
@Narges_cookstyle
@Narges_cookery
چی لازم داریم؟
آرد قنادی ۲ پیمانه یا ۲۶۰ گرم
تخم مرغ ۴ عدد
شیر ولرم نصف پیمانه یا ۱۱۰ گرم
روغن مایع نصف کمتر پیمانه یا ۸۰ گرم
شکر ۱ پیمانه یا ۱۹۰ گرم
بکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
وانیل ۱ قاشق چایخوری
گلاب ۲ قاشق غذاخوری یا ۲۰ گرم
زعفرون دم کرده ۷ قاشق غذاخوری یا ۷۰ گرم
اول تخم مرغ ها رو با شکر ۷ دقیقه بزنین تا کاملا کرم رنگ و کشدار بشن.
شیر ولرم و روغن مایع و گلاب و زعفران رو بریزین و یک دقیقه هم بزنین.
آرد و بکینگ پودر و وانیل الک شده رو تو دو مرحله به مواد اضافه و با لیسک به آرومی و دورانی هم بزنید.
مواد رو داخل قالب که با ارده یا روغن جداکننده یا چرب کردین یا کره زدید و آردپاشی کردید، بریزین.
برای داخل فر گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۴۰ دقیقه
و برای هواپز با درجه ۱۶۵ به مدت ۲۲ دقیقه بزارید.
برای قابلمه به هایلایت فردستساز سربزنید.
برای کرم روش هم ۳ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت با ۱/۵ لیوان شیر و نصف لیوان شکر و ۳ قاشق محلول زعفران و ۱ قاشق گلاب رو روی حرارت کم هم بزنین تا کمی غلیظ مثل فرنی بشه.
سس نباید زیاد غلیظ بشه باید جوری باشه که راحت بشه ریخت روی کیک پس نزارین زیاد غلیظ بشه.
بعدم داغ داغ روی کیکی که از قالب درآوردین و خنک شده بریزین.
و تامام
نوشجونتون، در کنار خانوادهتون حال کنید
@Narges_cookery
@Narges_cookstyle
در اینستاگرام همراه من باشید
همه توضیحات ...