نان گاتا گردویی با بافت نرم و پنبه ای

rose.cake.67
rose.cake.67
نان گاتا گردویی یه مدل نون مغزدار ارمنی هستش که بافت و عطر بینظیری داره @rose.cake.academy @rose.cake.academy @rose.cake.aca ...
نان گاتا گردویی یه مدل نون مغزدار ارمنی هستش که بافت و عطر بینظیری داره @rose.cake.academy @rose.cake.academy @rose.cake.academy مواد لازم برای عمل آوری مایه خمیر: ۱ ق غ شکر ۱ ق غ آرد ۱ ق غ مایه خمیر ۱/۴ پیمانه آب گرم مواد لازم برای خمیر نون: ۲ عدد تخم مرغ ۱/۴ پیمانه شکر ۲/۳ پیمانه شیر ولرم ۵۰ گرم کره یا روغن جامد حدوداً ۳۵۰ گرم آرد مواد لازم برای میانه خمیر: ۱ پیمانه آرد تفت داده شده ۱ پیمانه سر خالی پودر قند ۱ ق غ پودر کاکائو ۱ ق غ دارچین ۷۰ الی ۱۰۰ گرم کره نرم کمی پودر هل ۵۰ گرم گردو خرد شده خمیر حتما ده دقیقه خوب ورز بدین تا چسبندگی خمیر گرفته بشه دو ساعت در جایی گرم استراحت بدین تا حجیم بشه بعد از آماده کردن نون ها روشون سوراخ بزنید و روشون رو سلفون بکشید و نیم ساعت استراحت بدین تا دوباره حجیم بشه در آخر با زرده تخم مرغ و زعفران رومال بزنید و با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۵ دقیقه بپزید #نان_گاتا #نان_گاتا_ارمنی #نان_مغزدار #نان_خونگی #نان_گاتا_گردویی #نان_گردویی

همه توضیحات ...