طرز تهیه قابلی پلو غذای مجلسی و اعیونی افغانستان
قابلی پلو یکی از لذیذترین غذاهای کشور افغانستانه که خوشمزگی و دلبربایی ش رو علاوه بر طعم مشهود گوشت گوسفند از ادویه های فوق العاده جذابش میگیره.
اگه به کشور افغانستان سفر کرده باشین یا دوست افغانستانی داشته باشین حتما در وصف خوشمزگی این غذا خیلی شنیدین و حالا بیاید با هم درستش کنیم و لذتش رو ببریم.
مقدار مواد لازم برای دو الی سه نفر:
گوشت گوسفندی ترجیحا چرب سیصد گرم
برنج سه پیمانه
پیاز درشت یک عدد
هویج 5 عدد
کشمش 150 گرم
سیر دو بوته
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه
خلال پسته برای تزئین
و مهم ترین قسمت ادویه ی چهار مساله افغانی:
شامل زیره یک قاشق چایخوری ، هل سبز یک قاشق چایخوری، دارچین یک قاشق چایخوری و پودر گل سرخ یک قاشق چایخوری.
نکته ی مهم برای تهیه ی قابلی پلو اینه که مقدار آب برای دم کشیدن برنج کمی کمتر از یک بند انگشت باشه تا برنجمون شفته نشه.
برنج رو از دو الی سه ساعت قبل با اب و نمک خیس میکنیم و بعد از یک الی یک ساعت و نیم پختن گوشت اون رو از آبش خارج میکنیم و آب برنج خیس خورده رو دور میریزیم و برنج رو به آب گوشت اضافه میکنیم.
باقی توضیحات هم توی ویدیو داده شده. امیدوارم درستش کنید و لذتش رو ببرید.
برای دیدن آموزش های بیشتر این صفحه رو دنبال کنید
همه توضیحات ...