طرز تهیه قابلی پلو غذای مجلسی و اعیونی افغانستان

2,845 بازدید
بیشتر
آشپزی با بهنام رستمی
آشپزی با بهنام رستمی
قابلی پلو یکی از لذیذترین غذاهای کشور افغانستانه که خوشمزگی و دلبربایی ش رو علاوه بر طعم مشهود گوشت گوسفند از ادویه های فوق العا ...
قابلی پلو یکی از لذیذترین غذاهای کشور افغانستانه که خوشمزگی و دلبربایی ش رو علاوه بر طعم مشهود گوشت گوسفند از ادویه های فوق العاده جذابش میگیره. اگه به کشور افغانستان سفر کرده باشین یا دوست افغانستانی داشته باشین حتما در وصف خوشمزگی این غذا خیلی شنیدین و حالا بیاید با هم درستش کنیم و لذتش رو ببریم. مقدار مواد لازم برای دو الی سه نفر: گوشت گوسفندی ترجیحا چرب سیصد گرم برنج سه پیمانه پیاز درشت یک عدد هویج 5 عدد کشمش 150 گرم سیر دو بوته نمک و فلفل سیاه و زردچوبه خلال پسته برای تزئین و مهم ترین قسمت ادویه ی چهار مساله افغانی: شامل زیره یک قاشق چایخوری ، هل سبز یک قاشق چایخوری، دارچین یک قاشق چایخوری و پودر گل سرخ یک قاشق چایخوری. نکته ی مهم برای تهیه ی قابلی پلو اینه که مقدار آب برای دم کشیدن برنج کمی کمتر از یک بند انگشت باشه تا برنجمون شفته نشه. برنج رو از دو الی سه ساعت قبل با اب و نمک خیس میکنیم و بعد از یک الی یک ساعت و نیم پختن گوشت اون رو از آبش خارج میکنیم و آب برنج خیس خورده رو دور میریزیم و برنج رو به آب گوشت اضافه میکنیم. باقی توضیحات هم توی ویدیو داده شده. امیدوارم درستش کنید و لذتش رو ببرید. برای دیدن آموزش های بیشتر این صفحه رو دنبال کنید

همه توضیحات ...