طرز تهیه آموزش کله (کاله) جوش با کشک سنتی اصیل ایرانی بسیار آسان

2,280 بازدید
بیشتر
آشپزی با نرگس
آشپزی با نرگس
#کله_جوش #کاله_جوش مواد لازم: پیاز ۱ عدد نعنا خشک ۲ قاشق چایخوری نمک،فلفل،زردچوبه،روغن به میزان لازم گردو ریز خرد شده نصف لی ...
#کله_جوش #کاله_جوش مواد لازم: پیاز ۱ عدد نعنا خشک ۲ قاشق چایخوری نمک،فلفل،زردچوبه،روغن به میزان لازم گردو ریز خرد شده نصف لیوان کشک ۳/۴ لیوان آب ۲ لیوان طرز تهیه: پیاز رو ریز خرد کنید و با مقداری روغن،داخل قابلمه ای سرخ کنید تا سبک‌ و شیشه ای بشه. گردو ریز خرد شده رو اضافه کنید و کمی تفت بدید.زردچوبه،فلفل و نعنا خشک بریزید و تفت بدید.مواظب باشید تا نعنا نسوزه.کشک رو اضافه کنید و بلافاصله آب بریزید .بچشید اگر نمکش کم بود،نمک بزنید.به محض اینکه کشک شروع به جوشیدن کرد،گاز رو خاموش کنید. نوش جان لینک کانال تلگرامی ما https://t.me/ashpazibanarges20 لینک اینستاگرام آشپزی با نرگس http://instagram.com/ashpazi_ba_narges20 عزیزای دلم،برای تماشای کلیپ های آشپزیم در یوتیوب ،بزنید روی این لینک https://youtube.com/channel/UCSdbGwcGMugnOUEtUeMH5tw برای تماشای کلیپ های آشپزیم با حجم خیلی کم ،در صفحه آپارات،همین الان بزن رو لینک و ببین https://www.aparat.com/ashpazinarges‌ دوستای عزیزم،ممنون میشم  به لینک  کانال آشپزیم در روبیکا بپیوندید و عضو بشید https://rubika.ir/ashpazinarges۲0

همه توضیحات ...