طرز تهیه آموزش کله (کاله) جوش با کشک سنتی اصیل ایرانی بسیار آسان
#کله_جوش
#کاله_جوش
مواد لازم:
پیاز ۱ عدد
نعنا خشک ۲ قاشق چایخوری
نمک،فلفل،زردچوبه،روغن به میزان لازم
گردو ریز خرد شده نصف لیوان
کشک ۳/۴ لیوان
آب ۲ لیوان
طرز تهیه:
پیاز رو ریز خرد کنید و با مقداری روغن،داخل قابلمه ای سرخ کنید تا سبک و شیشه ای بشه.
گردو ریز خرد شده رو اضافه کنید و کمی تفت بدید.زردچوبه،فلفل و نعنا خشک بریزید و تفت بدید.مواظب باشید تا نعنا نسوزه.کشک رو اضافه کنید و بلافاصله آب بریزید .بچشید اگر نمکش کم بود،نمک بزنید.به محض اینکه کشک شروع به جوشیدن کرد،گاز رو خاموش کنید.
نوش جان
لینک کانال تلگرامی ما
https://t.me/ashpazibanarges20
لینک اینستاگرام آشپزی با نرگس
http://instagram.com/ashpazi_ba_narges20
عزیزای دلم،برای تماشای کلیپ های آشپزیم در یوتیوب ،بزنید روی این لینک
https://youtube.com/channel/UCSdbGwcGMugnOUEtUeMH5tw
برای تماشای کلیپ های آشپزیم با حجم خیلی کم ،در صفحه آپارات،همین الان بزن رو لینک و ببین
https://www.aparat.com/ashpazinarges
دوستای عزیزم،ممنون میشم به لینک کانال آشپزیم در روبیکا بپیوندید و عضو بشید https://rubika.ir/ashpazinarges۲0
همه توضیحات ...