طرز تهیه آش دوغ محلی

آشپزی خوب
آشپزی خوب
آش دوغ یکی از اون آش های ترش و خوشمزه و البته سنتیه که تو این شبهای سرد زمستونی دورهمی خیلی میچسبه . مواد لازم : برنج نیم دان ...
آش دوغ یکی از اون آش های ترش و خوشمزه و البته سنتیه که تو این شبهای سرد زمستونی دورهمی خیلی میچسبه . مواد لازم : برنج نیم دانه: ۱پیمانه سرپُر تخم مرغ: ۱عدد آرد برنج یا آردسفید: ۱ق.غ سیر: ۴حبه دوغ ترش: ۲لیتر نمک: به میزان لازم سبزی(تره،گشنیز و سیرتازه): ۲۰۰گرم نخود پخته: ۲۵۰گرم . از شب قبل نخود رو خیس میکنیم چندبار آبشو عوض میکنیم و میذاریم بپزه. برنجمونو خوب میشوریم، وقتی آب آخرشو خالی کردیم به برنجمون تخم مرغو آردو سیر رنده شده رو اضافه میکنیم و مواد رو هم میزنیم. موادو داخل قابلمه میریزیم و دوغو بهش اضافه میکنیم، رو حرارت متوسط رو به بالا میذاریم و مرتب هم میزنیم تا مخلوطمون به جوش بیاد(تخم مرغ و مرتب هم زدن باعث میشه دوغ نبُره)بعد نیم ساعت زمان میدیم تا برنج بپزه.(اگر دوغتون خیلی غلیظ و ترش بود میتونید دو لیوان آبم به آشتون اضافه کنید)حالا سبزی آش و نخود پخته و نمک رو اضافه میکنیم و یکساعت زمان میدیم تا آشمون با حرارت کم بپزه و جا بیفته(تو این مرحله میتونید اگر دوست داشتید گوشت قلقلی هم به آشتون اضافه کنید) برای روی آشمونم نعنا داغ درست میکنیم و باهاش روی آشو تزئین میکنیم به همین راحتی آش دوغ فوق العاده خوش عطر و خوشمزمون آماده میشه درست کنید و از خوردنش تو شبای سرد زمستون کنار عزیزانتون لذت ببرید

همه توضیحات ...