آشپزی در طبیعت-مرغ محلی سرخ شده با سس مخصوص-دم نوش انار

ZegenFood
ZegenFood
سلام به دوستان و همراهان زِگِن فود امروز قراره یه ویدیو جذاب و دوست داشتنی دیگه ای رو با هم به اشتراک بزاریم. در ادامه با ما همر ...
سلام به دوستان و همراهان زِگِن فود امروز قراره یه ویدیو جذاب و دوست داشتنی دیگه ای رو با هم به اشتراک بزاریم. در ادامه با ما همراه باشید. مرغ غذایی خوشمزه است که به شیوه‌های مختلف طبخ می‌شود و مرغ زعفرانی یکی از خوشمزه‌ترین آنهاست. در این مطلب طرز تهیه مرغ زعفرانی را آموزش می دهیم .مرغ سرشار از پروتئین است و می تواند، جایگزین مناسبی برای گوشت قرمز باشد.کنار مرغ زعفرانی علاوه بر برنج می‌توانید هویج پخته شده، گوجه و یا سیب زمینی سرخ شده سرو کنید. مدت طبخ آن نیز نیم ساعت است. در این ویدیو ما از مرغ محلی استفاده کردیم هم خوشمزه تر و هم سالم تر به شما هم پیشنهاد میکنم که در صورت مصرف مرغ از مرغ های محلی استفاده کنید. مواد لازم جهت پخت مرغ محلی زعفرانی سرخ شده: مرغ محلی : ۱ عدد لیمو: یک عدد متوسط پیاز: به تعداد نیاز کره: پنجاه گرم ( به جای کره می‌توان از سه قاشق غذا خوری روغن استفاده کرد) زعفران سابیده شده: به مقدار لازم (به روش‌های معمول دم گردد) سیر: ۱ حبه نمک و فلفل قرمز و فلفل سیاه به مقدار لازم زردچوبه به مقدار کافی زنجبیل ۱ عدد کوچک طرز تهیه‌ی مرغ زعفرانی: ابتدا مرغ را شسته و سپس خشک کنید. مقداری زعفران را دم کرده سپس روی مرغها بمالید. فلفل سیاه و قرمز رو بکوبید و آن را نیز روی مرغ بمالید تا مرغ طعم دار شود. زنجبیل را رنده کرده و در هونگ به خوبی بسابید تا له شود. لیمو ترش را به مایع اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. ادویه و زردچوبه نمک و فلفل رو هم به مقدار کافی با این سس قاطی کنید و در نهایت به داخل مرغ و بیرون و زیر پوستش از این سس بمالید تا خوب طعم دار بشه ماهی تابه رو بزارید و روغن داخلش بریزید بعد از اینکه روغن داغ شد تعداد ۱۰ عدد پیاز کوچیک برای زیر مرغ ها به داخل ماهی تابه بندازید. و بعدش مرغ را روی پیاز ها بزارید. تو این مدت حواستون باشه که مرغ نسوزه و بچرخونید و اون سمت هم کامل سرخ بشه من تو این ویدیو برای کنترل حرارت بیشتر از یک تکه سنگ استفاده کردم و اون رو روی مرغ گذاشتم تا خوب مغز پر بشه شما هم میتونید از رودخونه یه سنگ ببرید خوب بشورید و در این موارد ازش استفاده کنید. حال می‌توانید این مرغ زعفرانی خوشمزه را سرو کنید و از خوردن آن لذت ببرید. دم نوش انار: یکی از دمنوش های مخصوص فصل پاییز که بیشتر افراد با هر مزاج و طبعی می‌توانند از آن میل کنند و از خواص فوق‌العاده آن بهره‌مند شوند «دمنوش تخم آبدار انار + چوب دارچین» است. پیشنهاد می‌شود به‌مدت 4 تا 5 هفته به‌جای چای معمولی سیاه، از این دمنوش بسیار مفید میل شود. برای تهیه این دمنوش، یک مشت تخم انار آبدار ترجیحاً ترش‌مزه را با یک قاشق غذاخوری چوب دارچین پودرنشده به‌همراه 5 لیوان آبجوش درون قوری مخلوط کرده و روی کتری در حال جوش قرار دهید تا دم بکشد. طرز مصرف این دمنوش نیز به این صورت است که 2.3 لیوان را از دمنوش فوق به‌همراه 1.3 لیوان عرق کاسنی مخلوط کرده سپس با کمی عسل شیرین کرده و میل کنید. خواص این دمنوش: ــ کاهنده قوی چربی کلسترول خون ــ درمان‌کننده کبد چرب ــ درمان قاطع جوش صورت و آکنه‌ها ــ بسیار لاغرکننده و چربی‌سوز ــ مفتح و بازکننده عروق کرونر قلبی ــ درمان بواسیر یا همورویید ــ پاکسازی‌کننده و مصفای خون ــ درمان‌کننده آفت دهان ــ شست‌وشودهنده رسوبات کیسه صفرا امیدوارم که از دیدن این ویدیو زیبا لذت برده باشید. راستی کانال یوتوب و ایستاگرام ما رو هم دنبال کنید. . کانال یوتوب : https://youtube.com/channel/UCS7FTwyHSXeNiEpZ5bZ2W5A . کانال اینستاگرام: https://instagram.com/zegenfood?igshid=YmMyMTA2M2Y=

همه توضیحات ...