پلو ازبکی ، قابلی پلو یا کابلی پلو

1,277 بازدید
بیشتر
فود پرسیس
فود پرسیس
این پلو در مناطق آسیای میانه و افغانستان تهیه می شود و خاستگاه اصلی آن ازبکستان و افغانستان است . ۴ عدد هویج ۲ عدد پیاز ۳ ق غ ...
این پلو در مناطق آسیای میانه و افغانستان تهیه می شود و خاستگاه اصلی آن ازبکستان و افغانستان است . ۴ عدد هویج ۲ عدد پیاز ۳ ق غ روغن ۱ ق چ‌ زردچوبه ۶۰۰ گرم گوشت تکه ای ۳ لیوان آب ۲ ق چ نمک (یا به میزان دلخواه) ۱ ق چ فلفل سیاه ۱ ق چ‌ فلفل سفید ۱ ق چ‌ پاپریکا ۲ ق چ پودر تخم‌گشنیز ۲ ق چ پودر زیره ۴ عدد هل سبز ۱ ق چ پودر زنجبیل یک‌کم زعفران ۲ عدد چوب دارچین ۲ پیمانه نخود پخته شده ۱ بوته سیر ۳ پیمانه برنج ۲ ق غ زیره ۱۵۰ گرم کشمش قیسی یا زردآلو خشک به میزان دلخواه سالاد گوجه و خیار برای کنار پلو‌ (در ازبکستان همیشه با پلو ازبکی سرو میشود). هویج را برش عمودی زده کنار بگذارید، پیاز را نگینی یا خلالی خرد کرده در روغن سرخ کنید ، زردچوبه بزنید،گوشت را هم اضافه کنید و تفت دهید آب بریزید بگذارید بپزد ، پس از نرم شدن گوشت هویج را اضافه کنید، ادویه ها و نمک و دارچین را اضافه کنید بگذارید بیشتر بپزد.حالا نخود پخته شده را اضافه کنید و یک بوته سیر در وسط قابلمه بین غذا بگذارید. پس از جاافتادن غذا (حدود ۱۰ دقیقه ) سیر را برداشته ، نوبت اضافه کردن برنج است . (برنج را قبلا حدود ۲ ساعت در آب و نمک خیس کنید )حالا برنجی را که قبلا خیس کرده اید از آب جدا کرده و داخل قابلمه می ریزید ، آب غذا تا روی سطح برنج باید باشد نه بیشتر، چون اگر آب زیاد شود برنج شل می کند و مثل آش می شود. حالا ۲ ق غ زیره روی برنج می ریزید ، و بوته سیری که قبلا هنگام پخت گوشت روی غذا بود را مجددا روی برنج می گذارید. حدود ۴۵ دقیقه با حرارت کم بپزید . غذای شما آماده است ، نوش جان

همه توضیحات ...