آموزش شیرینی زولبیا و شربت بار

didaa.ir
didaa.ir
آموزش شیرینی زولبیا خانگی نشاسته گل یک پیمانه ماست پرچرب نصف پیمانه گلاب یک قاشق غذاخوری زعفران دم کرده دو قاشق غذاخوری روغن ما ...
آموزش شیرینی زولبیا خانگی نشاسته گل یک پیمانه ماست پرچرب نصف پیمانه گلاب یک قاشق غذاخوری زعفران دم کرده دو قاشق غذاخوری روغن مایه یک قاشق چایخوری آرد دو قاشق غذاخوری وبسایت ما:didaa.ir اینستاگرام: https://www.instagram.com/dida.ir/ آپارات:https://www.aparat.com/didaa.ir یوتیوب https://b2n.ir/didayoutube: نشاسته گل و ماست را در ظرفی ریخته و خوب مخلوط می کنیم تا نشاسته در ماست حل شود. بعد یک قاشق گلاب و دو قاشق زعفران دم کرده را اضافه کرده و هم می زنیم. بعد یک قاشق چایخوری روغن را اضافه و مخلوط می کنیم و در نهایت دو قاشق غذاخوری آرد را اضافه می کنیم. وقتی مواد یکدست شد پنج تا هشت دقیقه با همزن برقی مواد را می زنیم تا به غلظت مورد نظر برسد. در ظرف را پوشانده و یک ساعت استراحت می دهیم. در این مدت به سراغ آماده سازی شهد می رویم. مواد لازم برای شهد زولبیا دو پیمانه شکر یک قاشق غذاخوری زعفران دم کرده یک قاشق چایخوری پودر هل یک چهارم پیمانه گلاب یک قاشق غذاخوری گلوکز جوهر لیمو نوک قاشق چایخوری آب نصف پیمانه دو پیمانه شکر و نصف پیمانه آب را در ظرف ریخته و روی شعله قرار می دهیم. یک چهارم پیمانه گلاب را هم اضافه کرده و صبر می کنیم شکر حل شود. با یک قلمو و کمی آب یا آب لیمو دور ظرف را تمیز می کنیم تا شهد شکرک نزند. وقتی که شکر حل شده و به جوش آمد، زعفران دم کرده و هل را اضافه می کنیم. نوک قاشق چایخوری جوهر لیمو اضافه می کنیم تا از شکرک زدن شربت جلوگیری کند. بعد هم کلوگز را اضافه می کنیم. کلوگز به شفاف شدن شهد کمک می کند. بعد از یک ساعت یک چهارم قاشق چایخوری جوش شیرین به مواد اضافه کرده و هم می زنیم تا حباب های داخلش از بین برود. مواد اگر بعد از یک ساعت شل بود کمی آرد به آن اضافه می کنیم و اگر سفت بود کمی ماست. با قاشق چایخوری ماست یا آرد را اضافه کنید تا بیش از حد نشود. مواد را در قیف یا ظرف سس می ریزیم. سر قیف نباید زیاد از حد نازک باشد. نازکی بیش از حد می تواند باعث شود زولبیا به جای لوله ای شدن تخت شود. روغن را داغ کرده و کاترها را هم داخل روغن می گذاریم تا داغ شود. بعد زولبیاها را داخل کاتر می زنیم. زولبیا سریع سرخ می شود وقتی یک طرف خودش را گرفت آن را برمی گردانیم تا طرف دیگرش هم سرخ نشود. زولبیا در حین سرخ شدن نباید تغییر رنگ دهد. شهد باید داغ باشد و زولبیا را وقتی از روغن خارج می کنیم داخل شهد داغ قرار می دهیم تا به خودش شربت جذب کند و بعد از چند دقیقه آن را از شهد خارج می کنیم. به همین سادگی زولبیا آماده است. زولبیا برای نگهداری نیاز به یخچال ندارد. می توان آن را در ظرف در بسته نگهداری کرد. برای رنگ کردن مایه زولبیا میتوان از پودر کاکائو، پودر لبو یا چیزهای مشابه استفاده کرد.

همه توضیحات ...