طرز تهیه کیک تولد دختر کفشدوزکی و تهیه فوندانت خانگی

1,047 بازدید
بیشتر
آشپزی با نرگس
آشپزی با نرگس
#کیک_تولد_دختر_کفشدوزکی_و_طرز_تهیه_فوندانت_خانگی مواد لازم کیک شیفون : تخم مرغ    ۸ عدد آرد سفید قنادی۳  لی ...
#کیک_تولد_دختر_کفشدوزکی_و_طرز_تهیه_فوندانت_خانگی مواد لازم کیک شیفون : تخم مرغ    ۸ عدد آرد سفید قنادی۳  لیوان شکر  ۲ لیوان سر خالی بیکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری وانیل  نصف قاشق چایخوری گلاب ۱/۴ لیوان آب    ۱/۴  لیوان روغن ۱/۲ لیوان خامه قنادی ۱ کیلو و نیم رنگ ژله ای قرمز،صورتی و مشکی موز،گردو برای تزئین به دلخواه طرز تهیه کیک شیفون : ابتدا تخم مرغ، شکر ،وانیل رابا دور تند همزن بزنید تا  کرم رنگ و  کش دار بشه. روغن ، اب و گلاب  را اضافه میکنیم و کمی بهم میزنیم . بعد ارد و بیکینگ پودر را به تدریج به مواد ،اضافه میکنیم.  به ارامی هم میزنیم تا یکنواخت شود . بعد قالب  را با کاغذ روغنی میپوشانیم و مواد را داخل قالب میریزیم.اندازه قالب :قطر ۲۳ ،ارتفاع ۹ سانت. در طبقه وسط فر با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱ ساعت میگذاریم تا بپزد . بعد از پخت ،یک ربع صبر کنید و بعد کیک را از قالب بیرون اورده و کاغذ روغنی را از آن جدا کنید. کیک را به ۳ قسمت تقسیم کنید. ۱ کیلو خامه را با دور تند همزن بزنید تا فرم بگیرد.آموزش فرم دادن خامه قنادی را در پست های قبل براتون گذاشتم.لایه اول را با شیر یا آبمیوه یا قهوه مرطوب کنید.یک لایه خامه روش بکشید و با پالت صاف کنید.به دلخواه فیلینگ موز و گردو بزنید.سپس لایه بعدی را کمی خامه بزنید و روی لایه اول قرار بدید.همین طور لایه دوم را تکرار کنید و لایه سوم را روش بزارید.یک لایه به عنوان آستر،خامه می‌زنیم.سپس نیم کیلو خامه قنادی را فرم دهید.بهش چند قطره رنگ ژله ای قرمز،صورتی و یک قطره مشکی اضافه کنید و بهم بزنید.خامه قرمزرا به کیک بکشید و به طور کامل کاور کنید.اگر رنگ قرمز خارجی استفاده میکنید، قرمز پر رنگ تری خواهید داشت. من چون رنگ ایرانی استفاده کردم،چند رنگ را با هم ترکیب کردم که رنگ پر رنگی داشته باشم.یک لایه با خامه قرمز ،کیک را کاور کنید. #خمیر_فوندانت_خانگی مواد لازم: آرد سفید قنادی ۱ لیوان آب ۱ لیوان شکر نصف لیوان روغن مایع ۲ قاشق غذاخوری ڪرم تارتار یا آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری همه مواد را با هم مخلوط ڪنید و روی شعله ی ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید زمانی ڪه سفت شد و دیگه به دست نمی چسبید از روی شعله بردارید و بزارید ڪه سرد بشه. بعدش به چند قسمت تقسیم ڪنید و رنگ غذا به هر قسمت اضافه ڪنید و خوب ورز دهید.

همه توضیحات ...