طرز تهیه خوشمزه ترین ذرت مکزیکی بسیار عالی و آسون

Ashpazmozhi
Ashpazmozhi
Mandana: سلام سلام.مهربونهای مژی امروز اومدم که خوشمزهترین ذرت مکزیکی رو بهتون آموزش بدم اونم.به سبک خیابونییعنی طعمش بینظیر می ...
Mandana: سلام سلام.مهربونهای مژی امروز اومدم که خوشمزهترین ذرت مکزیکی رو بهتون آموزش بدم اونم.به سبک خیابونییعنی طعمش بینظیر میشه حتما امتحانش کنید #ذرت_مکزیکی مواد لازم ذرت ۵۰۰ گرم قارچ ۲۰۰ گرم سس مایونز ۴ قاشق غذاخوری کره ۱ قاشق غذاخوری یا۵۰گرم آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری پودر آویشن ۱ قاشق چای خوری پنیر پیتزا ۳ قاشق غذاخوری پودر پیاز ۱ قاشق چای خوری نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی طرز تهیه مرحله اول برای درست کردن ذرت مکزیکی خوشمزه به روش خیابانی ابتدا قارچ ها رو به صورت خلالی خرد می کنیم، سپس داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و مقداری آب به قابلمه اضافه می کنیم و روی حرارت قرار می دهیم تا قارچ ها به طور کامل پخته شوند. بعد اگر از بلال استفاده می کنید بلال ها رو دون کرده سپس با مقداری آب و نمک اجازه می دهیم تا بپزند. حدودا ۲۰ تا ۳۰ دقیقه طول پیکشه سپس آبکش کرده و می شوییم. البته می توانید ذرت های پخته شده هم فریز کنید تا در مواقع لازم سریعا بتوانید از آنها استفاده کنید. اگر از ذرت یخ زده استفاده می کنید، ذرت ها را ۳۰ دقیقه زودتر از فریزر خارج می کنیم تا یخ شان باز شود سپس می شوییم و آبکش می کنیم. در این مرحله پس از اینکه ذرت آماده شد، مقداری کره را در یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا کره ذوب شود. در صورتی که کره در دسترس ندارید می توانید به جای آن از روغن مایع یا روغن زیتون نیز استفاده کنید. پس از اینکه کره ذوب شد، ذرت ها را به قابلمه اضافه می کنیم و خوب تفت می دهیم، بعد از چند دقیقه تفت دادن قارچ های پخته شده را هم اضافه می کنیم و تفت دادن را ادامه می دهیم تا آب اضافی قارچ ها تبخیر شود و کمی سرخ شوند. پس از اینکه مخلوط ذرت و قارچ را به خوبی تفت دادیم سس مایونز را اضافه می کنیم. پس از اینکه سس مایونز را اضافه کردیم حرارت را ملایم تر می کنیم. در ادامه پودر آویشن را به همراه آبلیمو ، نمک و فلفل سیاه و همچنین پودر پیازبه ذرت مکزیکی اضافه می کنیم. در مرحله آخر پنیر پیتزا را به قابلمه اضافه می کنیم و مواد را خوب مخلوط می کنیم تا پنیر به تمام نقاط ذرت ها برسد. پس از اضافه کردن پنیر پیتزا، قابلمه را از روی حرارت بر می داریم و درب قابلمه را قرار می دهیم تا پنیر پیتزا آب شود، سپس ذرت مکزیکی را در ظرف مورد نظرمان می کشیم و سرو می کنیم. فلفل قرمز هم عالی میشه حتما برای سرو بهش بزنید نکات طرز تهیه ذرت مکزیکی ذرت مکزیکی رژیمی برای تهیه ذرت مکزیکی رژیمی می توانید به جای استفاده از روغن مایع یا کره از روغن زیتون استفاده کنید که دارای کالری کمتری می باشد. البته سس مایونز و پنیر پیتزا را هم باید حذف کنید یا اینکه از سس مایونز کم چرب استفاده کنید. کالباس در ذرت مکزیکی می توانید برای خوشمزه تر شدن ذرت مکزیکی به آن کالباس نیز اضافه کنید. کافیست پس از اضافه کردن قارچ کالباس را به صورت ریز خرد کرده و به قابلمه اضافه کنید. فقط کافیست کالباس را کمی تفت دهید سپس مانند مراحل بالا اقدام کنید. ذرت مکزیکی با ذرت خام اگر ذرت های شما خام هستند قبل از شروع کار باید آنها را به همراه دو لیوان آب و یک قاشق کوچک نمک داخل یک قابلمه مناسب بریزید. قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا آب جوش بیاید ، سپس حدود ۲۰اای۳۰ دقیقه صبر کنید تا ذرت ها آبپز شوند سپس ذرت ها را آبکشی کنید.می توانید به اندازه نیاز از ذرت ها در ذرت مکزیکی استفاده کنید و باقیمانده آنرا در فریزر نگهداری کنید. ادویه های مخصوص ذرت مکزیکی اگر می خواهید ذرت مکزیکی شما مثل ذرت مکزیکی خیابانی شود باید از ادوی هایی مثل پودر پیاز و آویشن استفاده کنید. یکی دیگر از ادویه هایی که هم عطر خوبی به ذرت مکزیکی می دهد ، هم باعث می شود طعم آن خوشمزه تر شود فلفل سیاه است. دوستای مهربونم اگه میخوای بیشتر منو بشناسی حتما پیج اینستا و کانال یوتیوبم رو فالو داشته باش Instagram:ashpazi_mozhi72 YouTube:آشپزی با مژی

همه توضیحات ...