جوجه تندوری
109 بار بازدید -
3 سال پیش
-
اینستاگرام رلی پلی را دنبال
اینستاگرام رلی پلی را دنبال کنید.#رلی_پلی @rolypolyspices
ادویه تندوری از آن ادویه های خوش عطر و طعمی است که معمولا از آن برای پختن انواع غذاهای گوشتی و خورش های مرغ استفاده می شود.
از این ادویه بیشتر برای پخت مرغ و جوجه استفاده می شود اما بعضی مواقع هم برای طعم دار کردن خورش ها از آن استفاده می کنند.
در زبان هندی، واژه ی تندوری به معنای تنوری است و دلیل انتخاب این نام برای ادویه، استفاده از آن برای غذاهای تنوری است.
در کل جهان هم این ادویه با نام تندوری شهرت یافته است.
این ادویه ی خوش رنگ به دلیل ترکیباتش طبعی گرم دارد. جالب است بدانید که اولین بار یک آشپز هندی از این ترکیب استفاده کرد و مرغ را با این ادویه آغشته کرد و در تنور کباب کرد و به همین دلیل این ادویه به نام تندوری شناخته شد
زنجبیل
تخم گشنیز
پودر جوز هندی
زیره
پودر پاپریکا
3 سال پیش
در تاریخ 1399/11/12 منتشر شده
است.
109
بـار بازدید شده