آموزش پخت نان شیرمال با مایکروفر یا سولاردام الجی یا فر

آشپزی با سولاردام
آشپزی با سولاردام
4.9 هزار بار بازدید - 2 سال پیش - به اینها نیاز داریم یک
به اینها نیاز داریم یک ق غ خمیر مایه یک ق غ شکر سه چهارم لیوان شیرولرم زرده تخم مرغ یک عدد پنجاه گرم کره شکر یک سوم لیوان(اگر خواستین نونتون شیرینیش بیشتر باشه میتونید شکر رو کمی بیشتر بریزید ) دو و نیم لیوان آرد یک پنس نمک(مقدار نمکی که بین انگشت اشاره و شست قرار میگیره ) 1️خمیر مایه و یک ق غ شکر و شیر رو با هم ترکیب میکنیم و اجازه میدیم تا کف کنه و عمل کنه 2️زرده تخم مرغ و کره و شکر و خمیر مایه عمل اومده رو ترکیب میکنیم و بعد نمک و ارد رو کم کم میریزیم تا خمی. جمع بشه ️مقدار ارد کاملا حدودیه ، به یکباره ارد نریزید ،کم کم بریزید تا خمیر جمع بشه و به دست نچسبه 3️خمیر رو یک ربع ورز بدین بعد تو کاسه چرب شده یکساعت استراحت بدین تا حجم اون زیاد شه 4️بعد ازینکه خمیر حجیم شد ، پف خمیر رو گرفته به دو قسمت تقسیم کنید و طبق فیلم خمیر رو نازک باز کنید کمی کره روی خمیر بزنید و به اون فرم بدین 5️خمیر رو مجدد یک ربع استراحت بدین و بعد با کره ذوب شده و عسل یا شربت بار و زرده تخم مرغ رومال بزنید و کنجد و سیاه دونه روی خمیر بریزید روش پخت در سولاردام : با کانوکشن ۱۸۰ درجه پیش گرمایش کنید و بعد با ۱۶۰ درجه به مدت ۳۰ دقیقه زمان پخت بدین (به همراه سه پایه کوتاه) بعد از پخت هم میتونین کمی شربت بار یا عسل رقیق شده با آب روی نون ها بزنید تا براقتر بشن روش پخت در فر : فر رو با دمای ۱۸۰ درجه میزارین تا کامل گرم بشه بعدقالب رو داخلش میزاریم و ۳۰ دقیقه زمان پخت میدیم
2 سال پیش در تاریخ 1401/02/08 منتشر شده است.
4,927 بـار بازدید شده
... بیشتر