هر موقع هوس پیتزا کردی این دستور رو امتحان کن/ شام سریع و خوشمزه
37 بار بازدید -
2 ماه پیش
-
1. 300 گرم فیله مرغ.
1. 300 گرم فیله مرغ.
2. 1/3 پیاز.
3. 1 حبه سیر.
4. 1/2 قاشق چایخوری نمک.
5. 1/2 قاشق چایخوری گیاهان ایتالیایی.
برای سوخت گیری:
6. 4 قاشق غذاخوری خامه ترش.
7. 3 عدد تخم مرغ.
8. 1 قاشق چایخوری خمیر چاک دهنده.
9. 4 قاشق غذاخوری آرد.
10. 1/2 قاشق چایخوری نمک.
11. 1/2 قاشق چایخوری.
12. 100 گرم پنیر موزارلا.
گوشت چرخ کرده را بریزید و یک طرف آن را به مدت 20 دقیقه و طرف دیگر 10 دقیقه در تابه تفت دهید.
13. زیتون 10 عدد برای تزیین.
2 ماه پیش
در تاریخ 1403/02/18 منتشر شده
است.
37
بـار بازدید شده