باقالی پلو با ماهیچه/ماهیچه پسران کریم/ماهیچه رستورانی

آشپزی با نارسیس(فالو=فالو)
آشپزی با نارسیس(فالو=فالو)
313 بار بازدید - 6 ماه پیش - باقالی پلو با ماهیچه یکی
باقالی پلو با ماهیچه یکی از غذاهای اعیانی و بسیار پرطرفدار ایرانی است که با دستورهای متنوعی درست می شود باقالی پلو با ماهیچه، پای ثابت شام عروسی ایرانی است. این غذای خوشمزه و خوشرنگ طرفداران بسیار زیادی دارند. البته بسیاری دوست دارند تا باقالی پلو را با مرغ میل کنند. در اغلب رستوران ها و یا هتل ها باقالی پلو با ماهیچه سرو می شود. به همین دلیل است که باقالی پلو نباید خیلی چرب باشد. طرز تهیه ماهیچه پلو به چند روش انجام میشه و پلو رو به مدل‌های مختلف مثل: باقالی پلو با شوید، بدون شوید، برنج ساده و شوید پلو، میتونید تهیه کنید و همینطور طبخ ماهیچه هم روش‌های مختلفی داره. این غذای به شدت خوشمزه رو میتونید به راحتی تو خونه درست کنید و برای این کار نیاز به دونستن یه سری نکات دارید که روش پخت رو برای شما راحت کنه و ماهیچه رو با بهترین عطر و طعم درست کنید. ماهیچه پلو از اون دسته غذاهای ایرانیه که وقتی سر سفره باشه، قطعا تا وقت تموم شدنش از غذا دست نمیکشی. اگه قصد درست کردن این غذای مخصوص رو دارید، با من همراه باشید که طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه رو بهتون آموزش بدم. نکات مهم قبل از شروع آشپزی برنج رو بسته به نوع بزارید که خیس بخوره باقالی ها رو برای اینکه رنگ برنج رو سیاه نکنه باید جداگانه نیم پز کنید. ماهیچه هم اندازه تهیه کنید تا موقع پخت به یک اندازه پخته بشن. اگه ماهیچه بزرگ تهیه کردید، حتما از پشت ماهیچه گوشت رو برش بزنید. این دستور پخت به این صورته که ماهیچه دوبار تفت میخوره که در ادامه به اون اشاره میشه. ماهیچه گوسفندی ۳ الی ۴ عدد پیاز متوسط سه عدد نمک و فلفل و زردچوبه زعفران دم کرده سیر یک بوته کره سخن آخر هم اینکه پلو ماهیچه طرفدارهای خاص خودش رو داره و میتونید این غذا رو بنا به ذائقه افراد و با مواد اولیه متفاوت درست کنید. اما این دستور به خوبی تست شده و قطعا یه طعم مخصوص و بسیار خوشمزه و مجلسی رو به شما میده تا ازش لذت ببرید. امیدوارم که خوشتون اومده باشه و ممنون که ما رو همراهی میکنید.
6 ماه پیش در تاریخ 1402/10/09 منتشر شده است.
313 بـار بازدید شده
... بیشتر