طرز تهیه شیرینی نخودچی بدون فر برای عید نوروز 1403

آشپزی با لیلی
آشپزی با لیلی
شیرینی نخودچی یکی از انواع شیرینی های سنتی و خوشمزه ایرانی است که از آرد نخودچی، آرد سفید یا گندم، روغن جامد، پودر قند، هل سبز و ...
شیرینی نخودچی یکی از انواع شیرینی های سنتی و خوشمزه ایرانی است که از آرد نخودچی، آرد سفید یا گندم، روغن جامد، پودر قند، هل سبز و زعفران تهیه می شود. این شیرینی بیشتر در عید نوروز و مناسبت های خاص بخته و سرو می شود. شکل آن معمولا گلدار و چهارگوش است و با قالب های خاصی قالب زده میشود. شیرینی نخودچی ترد و شکننده است و با چای یا شیرینی خوری بسیار مطبوع است. مواد لازم : ۲ لیوان آرد نخودچی نصف لیوان آرد سفید یا گندم یک لیوان سر خالی پودر قند نصف لیوان روغن جامد یا کره یک قاشق چای خوری پودر هل ممنون که مارو تماشا می کنید. برای دیدن دستورپخت های بیشتر می تونید به سایت و کانال ما مراجعه کنید: آدرس سایت: chefleily.ir کانال آپارات: aparat.com/chefleily

همه توضیحات ...