جویز پاره https://rubika.ir/ashpazi_banoojan
17 بار بازدید -
پارسال
-
.
.
شکرپاره گردویی (جویزپاره
.
.
شکرپاره گردویی (جویزپاره CEVİZPARE )
.
️اندازه ها به پیمانه استاندارد قنادی تبدیل شده است
مواد لازم:
150 گرم کره (به دمای محیط رسیده)
نصف پیمانه ایرمیک (آرد سمولینا)
نصف پیمانه پودر قند
2 عدد تخم مرغ (زرده یکی را برای روی شکرپاره کنار بذارید)
1 پیمانه کمی سرخالی گردوی ریز خرد شده
حدود 2 الی 2 و نیم پیمانه آرد ( با کنترل ریخته شود)
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم یا وانیل ایرانی نصف قاشق چای خوری)
1 پاکت بکینگ پودر (10 گرم یا 2.5 قاشق چای خوری)
برای شربت:
3 پیمانه آب
3 پیمانه شکر
برای روی شکرپاره:
گردو
طرز تهیه:
ابتدا شربت را آماده کنید. آب و شکر را داخل قابلمه بریزید روی اجاق بذارید بجوشانید. (میتوانید چند قطره آبلیمو هم بریزید)وقتی شروع به جوشیدن کرد 6_5 دقیقه دیگر با حرارت متوسط بجوشانید. سپس کنار بذارید سرد شود.
کره ، تخم مرغ، ایرمیک، پودر قند و گردو را داخل ظرفی بریزید و با لیسک هم بزنید. سپس وانیل ، بکینگ پودر و آرد را با کنترل بریزید و ورز دهید. آرد را به اندازه ای بریزید که خمیر نرمی شود و به دست نچسبد. از خمیر تکه هایی که از گردو کمی بزرگتر است بردارید و گرد کنید و داخل سینی که کف آن کاغذ روغنی پهن کردید بچینید، روی خمیر زرده تخم مرغ بمالید و یک عدد گردو روی خمیر بذارید و کمی فشار دهید. در فر 170 درجه از قبل گرم شده 30_25 دقیقه تا وقتی که روی شکرپاره ها خوب سرخ شود بپزید (زمان پخت بستگی به حرارت فر شما دارد. اگر فر شما حرارت بالا و پایین همزمان روشن میشود در این حالت فر بپزید و اگر ندارد فقط حرارت پایین فر را روشن کنید و چند دقیقه آخر پخت حرارت بالای فر را روشن کنید)
بعد از بیرون آوردن از فر وقتی گرمای اولیه را از دست داد (حدود 3_2 دقیقه بعد) شربت سرد را روی شکرپاره ها بریزید. 3_2 ساعت صبر کنید تا شربت را جذب کند. وقتی شربت را جذب کرد میتوانید سرو کنید. نوش جان
پارسال
در تاریخ 1401/12/26 منتشر شده
است.
17
بـار بازدید شده