fried rice masala | برنج هندی

دیگ این
دیگ این
407 بار بازدید - 3 سال پیش - فراید رایس یا برنج تفت
فراید رایس یا برنج تفت داده، یه اسم خوشگله که آسیایی ها استفاده میکنن برای همون غذایی که ما میگیم بهش "رویداد هفته". یعنی طرف هرچی تو یخچال از هفته مونده رو میریزه تو ماهیتابه یه برنجم میریزه توشو بهش میگه غذا. اینجور غذاها خوراک خلاقیتن. هم راحتن هم میشه با هر فصل عوضشون کرد هم میشه از طریقش کلی با تکنیک های خرد کردن آشنا شد. حالا یک کار جالب کردیم. برداشتیم این غذا رو که اصلیتش آسیایی هست به یه غذای هندی (چون به غذاهاشون و ادویه هاشون خیلی ارادت داریم) پیوند زدیم و بهش میگیم "فراید رایس ماسالا" شما بخوانید رویداد هفته هندی. هم خوشمزست هم آسونه، هم سریعه (اگه سیب زمینی نزنی). وقتیم که داری نوش جان میکنی تو ذهنت میاد، دفعه بعدی حالا بجا کدو مثلاً بادمجون میزنم، یا بجا براکلی گل کلم میزنم یا بجا تخم مرغ مثلاً سویا یا پنیر میزنم. آقا جان، عزیز دل، رفیق من دیگ این داره یه حرف میزنه، آشپزی رو انقدر ساده و ارون بگیر که انجامش بدی. اینم ازون ساده هاست. این غذا درسته سادست اما دست کمش نگیرید چون خیلی سالمه و بهانه خوبیه برا ما برنج خور ها که لااقل بجای یه خورشت چرب و چیلی سبزیجات بخوریم. ادویه ها هم ایناست: 1. جوز هندی نصف قاشق چای خوری 2. میخک یک چهارم قاشق چای خوری 3. دارچین نصف قاشق چای خوری 4. زیره یک قاشق چای خوری 5. تخم گشنیز یک قاشق چای خوری 6. هل نصف قاشق چای خوری اگه دوس داری راحت تر باشه فقط زیره و تخم گشنیز و گرم ماسالا از هر کدوم نصف قاشق چای خوری بزن. سبزیجات دستت بازه نمک یادت نره. من محمد آذرچهر، کارشناس تغذیه و رژیم درمانی، کارشناس ارشد تغذیه ورزشی و عاشق آشپزی در کنارتون هستم تا باهم بتونیم غذاهای بهتری رو برای دوستامون، خانوادمون و خودمون درست کنیم. آشپزخونه خونه، بهتر از آشپزخونه رستورانه و اگه درست با صبر و علاقه توش کار کنیم حتماً میتونیم هر غذایی رو با طعم و کیفیت بهتری درست کنیم. خوشحال میشم که نظرات شما رو توی صفحه های تیم ما در یوتیوب، آپارات و اینستاگرام ببینم: https://instagram.com/digingram https://www.aparat.com/DigIn
3 سال پیش در تاریخ 1400/03/04 منتشر شده است.
407 بـار بازدید شده
... بیشتر