گل کلم کبابی از گوشت خوشمزه تر است! کلم سوخاری برشته/ واقعا خوشمزه
کلم سوخاری/ گل کلم سوخاری/ اسنک گل کلم/ دستور تهیه گل کلم سوخاری/ پربازدیدترین آموزش های یوتیوب
مواد لازم:
گل کلم: 1 کیلو
پرک سوخاری: 150 گرم
1 حبه سیر
100 گرم آرد
3 عدد تخم مرغ
5 قاشق غذاخوری روغن زیتون
1 قاشق سبزی خشک معطر
جعفری
100 گرم پنیر پارمسان
کمی نمک
فلفل سیاه
مواد لازم برای تهیه سس (اختیاری)
200 گرم خامه ترش
100 گرم ماست
نمک
فلفل
آب لیمو
دستور پخت:
کمی نمک به آب در حال جوشیدن اضافه کنید.
اسلایس های لیمو را به آب در حال جوش اضافه کنید. لیمو باعث می شود گل کلم بعد از جوش خوردن همچنان برشته باقی بماند.
کمی شوید نیز به آب جوش اضافه کنید.
گل کلم های تکه شده را به مدت 5 دقیقه در آب جوش با لیمو و شوید بجوشانید.
پودر سوخاری را با یک عدد سیر تازه رنده شده، 5 قاشق روغن زیتون، سبزی خشک معطر، نمک، فلفل سیاه، کمی جعفری خرد شده و 100 گرم پنیر پارمسان رنده شده خوب مخلوط کنید.
گل کلم ها را آب کش کنید.
کلم ها را به ترتیب در آرد، تخم مرغ و مخلوط پودر سوخاری بغلتانید و سپس روی سینی فر قرار دهید.
به مدت 20 دقیقه در فر با حرارت 180 درجه بپزانید.
لینک مشاهده ی ویدئو در یوتیوب:https://www.youtube.com/watch?v=v_Z6t79UyPY
همه توضیحات ...