آموزش کیک هندوانه تابه ای یلدایی بدون فر و همزن (ایده یلدا)
6.2 هزار بار بازدید -
2 سال پیش
-
#کیک_هندوانه_تابه_ای_یلدایی
#کیک_هندوانه_بدون_فر_و_همزن_یلدایی
#ایده_یلدا
قطر تابه
#کیک_هندوانه_تابه_ای_یلدایی
#کیک_هندوانه_بدون_فر_و_همزن_یلدایی
#ایده_یلدا
قطر تابه من ۲۵ سانتیمتر بود یه کم بزرگتر یا کوچکتر باشه مهم نیست
مواد لازم:
آرد سفید۲ لیوان
شکر ۱ لیوان
تخم مرغ ۳ عدد
وانیل ۱/۴ ق چ
بکینگ پودر ۱ ق م
شیر یا ماست ۲/۳لیوان(من ماست زدم)
روغن مایع نصف لیوان
رنگ ژله ای خوراکی قرمز و سبز چند قطره
طرز تهیه:
تابه مورد نظرتون رو چرب و آردپاشی کنید.
اگر جنس تابه تون نازک بود،۲ لایه کاغذ روغنی بندازید و روی کاغذ رو هم چرب کنید.
آرد و بکینگ پودر رو مخلوط کرده و سه بار الک کنید
تخم مرغ، شکر و وانیل رو با همزن دستی بهم بزنید تا سبک و روشن بشه
بین کار کاسه رو دورگیری کنید تا همه مواد خوب هم بخوره و بعداً کیک بوی زهم نگیره
شیر یا (ماست )و روغن رو اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید
مخلوط آرد و بکینگ پودر رو طی دو مرحله اضافه کنید و با همزن دستی مواد رو مخلوط کنید.
مایه کیک رو به ۲ قسمت تقسیم کنید به یک قسمت رنگ ژله ای قرمز اضافه کنید
۱/۳ از قسمت دوم مواد رو برای لایه سفید کیک کنار بزارید و به بقیه ش رنگ ژله ای سبز اضافه کنید
اول رنگ سبز رو داخل تابه بریزید و تابه رو بچرخونید تا مواد بطور یکنواخت پخش بشه بعد مواد سفید رو در مرکز رنگ سبز بریزید و در آخر مواد قرمز رو در مرکز رنگ سفید بریزید
تابه رو روی حرارت ملایم که روش شعله پخش کن گذاشتید قرار بدید، روی در تابه هم دم کنی بزارید
بعد از حدود نیم ساعت الی ۴۰ دقیقه کیک آماده ست.
از تابه خارج کنید کاغذش رو بردارید و به سایز دلخواه برش بدید
تا کیک گرمه ،اون رو با شکلات اشکی تزئین کنید.
نوش جان
لینک کانال تلگرامی ما
https://t.me/ashpazibanarges20
لینک اینستاگرام آشپزی با نرگس
http://instagram.com/ashpazi_ba_narges20
عزیزای دلم،برای تماشای کلیپ های آشپزیم در یوتیوب ،بزنید روی این لینک
https://youtube.com/channel/UCSdbGwcGMugnOUEtUeMH5tw
برای تماشای کلیپ های آشپزیم با حجم خیلی کم ،در صفحه آپارات،همین الان بزن رو لینک و ببین
https://www.aparat.com/ashpazinarges
دوستای عزیزم،ممنون میشم به لینک کانال آشپزیم در روبیکا بپیوندید و عضو بشید
https://rubika.ir/ashpazinarges20
2 سال پیش
در تاریخ 1401/09/25 منتشر شده
است.
6,225
بـار بازدید شده