طرز تهیه سبزی پلو با ماهی شکم پر شمالی غذای شب عید با بهنام رستمی
آموزش پرطرفدارترین غذای ویژه عید نوروز یعنی ماهی سرخ کرده و ماهی شکم پر شمالی رو تا امروز به چند روش مختلف بهتون یاد دادم و امروز میخوایم ببینیم هزینه ی درست کردن سبزی پلو با ماهی شکم پر برای دو نفر چقدر میشه؟ در شب عید سال 1402 .
توی آموزش غذای شمالی امروز من یکی از بهترین روش ها برای مزه دار کردن و طرز تهیه ماهی شکم پر توی فر رو بهتون یاد دادم که امیدوارم توی همین عید نوروز درستش کنین و از خوردنش لذت ببرید.
مقدار مواد لازم برای چهار نفر:
ماهی: یک عدد
گردو: 100 گرم
پیاز: یک عدد
سیر: ۳ حبه
رب انار ترش: 1 قاشق غذاخوری
رب ازگیل: 1 قاشق غذاخوری
سبزی خرد شده شامل :
گشنیز ۳ قاشق غذاخوری
جعفری ۲ قاشق غذاخوری
شنبلیله ۱ قاشق غذاخوری
خالواش خشک یک قاشق چایخوری
چوچاق خشک یک قاشق چایخوری
لیموترش یک عدد
کره: پنجاه گرم
و نمک و فلفل و زردچوبه و گلپر.
برنج 2 پیمانه
سبزی پلویی: شوید: 150 گرم ، جعفری: 100 گرم ، تره : 50 گرم ، گشنیز: 50 گرم ، شنبلیله: 20 گرم و سیر تازه: 1 عدد
میتونین خالواش و چوچاق رو که از سبزی های محلی شمالی هستن حذف کنین. ولی اگه داشتین اندازه ی یک قاشق چایخوری از هر کدوم طعم خیلی خوبی به مواد داخل شکم ماهی شکم پر میده.
امیدوارم آغاز سال 1402 ، شروع روزهای خوبی برای مردم ایران باشه که حال دل همه مون خوش بشه و از ته دل بخندیم.
دوستتون دارم
بهنام رستمی
همه توضیحات ...