طرز تهیه سبزی پلو با ماهی شکم پر شمالی غذای شب عید با بهنام رستمی

4,323 بازدید
بیشتر
آشپزی با بهنام رستمی
آشپزی با بهنام رستمی
آموزش پرطرفدارترین غذای ویژه عید نوروز یعنی ماهی سرخ کرده و ماهی شکم پر شمالی رو تا امروز به چند روش مختلف بهتون یاد دادم و امرو ...
آموزش پرطرفدارترین غذای ویژه عید نوروز یعنی ماهی سرخ کرده و ماهی شکم پر شمالی رو تا امروز به چند روش مختلف بهتون یاد دادم و امروز میخوایم ببینیم هزینه ی درست کردن سبزی پلو با ماهی شکم پر برای دو نفر چقدر میشه؟ در شب عید سال 1402 . توی آموزش غذای شمالی امروز من یکی از بهترین روش ها برای مزه دار کردن و طرز تهیه ماهی شکم پر توی فر رو بهتون یاد دادم که امیدوارم توی همین عید نوروز درستش کنین و از خوردنش لذت ببرید. مقدار مواد لازم برای چهار نفر: ماهی: یک عدد گردو: 100 گرم پیاز: یک عدد سیر: ۳ حبه رب انار ترش: 1 قاشق غذاخوری رب ازگیل: 1 قاشق غذاخوری سبزی خرد شده شامل : گشنیز ۳ قاشق غذاخوری جعفری ۲ قاشق غذاخوری شنبلیله ۱ قاشق غذاخوری خالواش خشک یک قاشق چایخوری چوچاق خشک یک قاشق چایخوری لیموترش یک عدد کره: پنجاه گرم و نمک و فلفل و زردچوبه و گلپر. برنج 2 پیمانه سبزی پلویی: شوید: 150 گرم ، جعفری: 100 گرم ، تره : 50 گرم ، گشنیز: 50 گرم ، شنبلیله: 20 گرم و سیر تازه: 1 عدد میتونین خالواش و چوچاق رو که از سبزی های محلی شمالی هستن حذف کنین. ولی اگه داشتین اندازه ی یک قاشق چایخوری از هر کدوم طعم خیلی خوبی به مواد داخل شکم ماهی شکم پر میده. امیدوارم آغاز سال 1402 ، شروع روزهای خوبی برای مردم ایران باشه که حال دل همه مون خوش بشه و از ته دل بخندیم. دوستتون دارم بهنام رستمی

همه توضیحات ...