خوراک بادمجان رز با سس گوجه فرنگی و نان لواش محلی
سلام دوستان امروز من و مادرم یک غذای خیلی خاص با ظاهری بسیار زیبا که یکی از دستورات مخصوص مادرم است و طعم فوق العاده ای دارد را به شما معرفی میکنیم و در ضمن سرو این غذا با نان تنوری محلی لذت آن را دو برابر میکند! زیرا این نان حاصل رنج بسیاری از مردم این سرزمین است و از کاشت گندم تا پخت آن به دست مردان و زنان زحمتکش این سرزمین انجام می شود.
این غذا ترکیبی عالی از گوشت قرمز و سبزیجات است و مواد آن بسیار مناسب است و ذائقه یکدیگر را افزایش می دهد!
همانطور که می دانید کشاورزی و باغداری به دلیل شرایط آب و هوایی مساعد در محل ما رونق دارد و محصولات به کار رفته در این غذا نیز از باغ های این محله تهیه می شود که تاثیر زیادی در لذت بردن از این غذا دارد.
ما و مردم محلی هر ساله محصولات زیادی را از باغ های خود برداشت می کنیم و به دلیل چهار فصل بودن در اینجا، در هر فصل محصولات منحصر به فرد آن فصل را کاشت و برداشت می کنیم.
در ویدیوهای بعدی سعی می کنیم از محصولات ارگانیک و باغی خود غذاهای متنوعی تهیه کرده و به شما عزیزان معرفی کنیم. امیدوارم از دیدن این برنامه لذت ببرید و ویدیوهای بعدی ما رو هم دنبال کنید
مواد لازم و طرز تهیه این غذای زیبا و خوشمزه را در ادامه برای شما قرار می دهم؛ از اینکه همراه ما هستید و از ما حمایت می کنید سپاسگزاریم
عناصر:
گوشت قرمز
بادمجان
گوجه فرنگی
یک پیاز
سیر
نمک
فلفل
زردچوبه
طرز تهیه:
گوشت را کاملاً می کوبیم یا چرخ می کنیم، پیازها را رنده می کنیم، آب آن را می گیریم و داخل گوشت می ریزیم. نمک و فلفل و کمی زردچوبه به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
بادمجان خلال شده را پس از مدتی خیس کردن در مقدار کمی نمک با آب تلخ می شوییم و در روغن تفت می دهیم تا نرم شود.
سپس گوشت آماده شده را مانند رول داخل ورقه های بادمجان قرار می دهیم و آنها را به هم وصل می کنیم تا گل رزهای زیبایی تشکیل شود.
گلاب های آماده شده را در ظرف آماده شده می ریزیم، سس گوجه فرنگی و پیاز آماده را به همراه سیر خرد شده می ریزیم و می گذاریم خوب بپزد.
غذای خوشمزه و زیبای ما آماده است
امیدوارم از دیدن آن لذت ببرید و از ما حمایت کنید
https://www.youtube.com/channel/UC2mI4nWuslzNSS7WJLr8t1w?sub_confirmation=1
همه توضیحات ...