روش آموزش پاناکوتا به روش نواب ابراهیمی !!!
291 بار بازدید -
4 سال پیش
-
لایه اول:
خامه : 1
لایه اول:
خامه : 1 لیوان
شیر : نصف لیوان
شکر : 3 قاشق چای خوری
پودر وانیل: نصف قاشق چای خوری
پودر ژلاتین: 1 قاشق چای خوری
آب: 4 قاشق چای خوری
بعد از درست کردن لایه اول اون رو داخل ظرف مناسب بریزید و 2 ساعت داخل یخچال قرار بدید.
——-
لایه دوم:
انبه: 2 عدد
پودر ژلاتین: 1 قاشق چای خوری
آب: 4 قاشق چای خوری
——-
لایه سوم:
بادام زمینی
بعد از ریختن بادوم زمینی دوباره 1 ساعت دسر رو داخل یخچال قرار بدید و حالش رو ببرید
4 سال پیش
در تاریخ 1399/02/06 منتشر شده
است.
291
بـار بازدید شده