روش آموزش پاناکوتا به روش نواب ابراهیمی !!!

دنیای ویدئو و سرگرمی
دنیای ویدئو و سرگرمی
291 بار بازدید - 4 سال پیش - لایه اول: خامه : 1
لایه اول: خامه : 1 لیوان شیر : نصف لیوان شکر : 3 قاشق چای خوری پودر وانیل: نصف قاشق چای خوری پودر ژلاتین: 1 قاشق چای خوری آب: 4 قاشق چای خوری بعد از درست کردن لایه اول اون رو داخل ظرف مناسب بریزید و 2 ساعت داخل یخچال قرار بدید. ——- لایه دوم: انبه: 2 عدد پودر ژلاتین: 1 قاشق چای خوری آب: 4 قاشق چای خوری ——- لایه سوم: بادام زمینی بعد از ریختن بادوم زمینی دوباره 1 ساعت دسر رو داخل یخچال قرار بدید و حالش رو ببرید
4 سال پیش در تاریخ 1399/02/06 منتشر شده است.
291 بـار بازدید شده
... بیشتر