آموزش تهیه اسپرسو با موکاپات (قهوه جوش رو گازی)
54.9 هزار بار بازدید -
4 سال پیش
-
به نکات زیر دقت کنید:
به نکات زیر دقت کنید:
موکاپات ها یک دریچه اطمینان دارن، باید آب رو تا زیر قسمت دریچه اطمینان پر کنین، چونکه در فشارهای بالا اگر دریچه اطمینان درست کار نکنه و آب نتونه از محفظه اسپرسو به هر دلیلی عبور کنه، امکان ترکیدن موکاپات وجود داره. دریچه اطمینان میتونه در فشارهای خیلی بالا، آب رو خارج و خطر رو رفع کنه.
برای اینکه آب از اطراف موکاپات بیرون نزنه از یک واشر پلاستیکی برای چفت شدن قسمت بالایی و پایینی موکاپات استفاده میکنن، هر از چندگاهی این واشر رو چک کنین که عملکردش درست باشه و آب از کناره های اسپرسو بیرون نزنه.
مخزن آب موکاپات رو بهتره با آب داغ پر کنین (البته آبی که جوش نباشه)
از قهوه ترک و قهوه فرانسه برای تهیه اسپرسو استفاده نکنین، چون نتیجه نگرفته و یا قهوهتون ناقص عصارهگیری میشه یا میسوزه.
این ویدئو رو سیو کنید و به اشتراک بگذارید
4 سال پیش
در تاریخ 1399/07/21 منتشر شده
است.
54,908
بـار بازدید شده