آموزش شیرینی نان خامه ای با تمام نکات مهم

❤ کافه سرگرمی ❤
❤ کافه سرگرمی ❤
نکته های خیلی زیادی واسه پخت نون خامه ای هست من همه شو میگم بهت امیدوارم رعایت شون کنی نکته ی اول:به محض جوش اومدن آب و روغن آر ...
نکته های خیلی زیادی واسه پخت نون خامه ای هست من همه شو میگم بهت امیدوارم رعایت شون کنی نکته ی اول:به محض جوش اومدن آب و روغن آرد و اضافه کن حداقل ۵ دقیقه روی حرارت تفت بده تا آب اضافی خمیر کشیده شه در غیر اینصورت بعد پخت داخل نون خامه ای خمیر میشه موقع اضافه کردن تخم مرغ خمیر داغ نباشه که شیرینی بوی ضحم میگیره سرد هم نباشه که خمیر حالت دون دون میشه وقتی به خمیر دست زدی باید به گرمای ملایمی داشته باشه! تخم مرغ ها دونه دونه اضافه شه نه یکدفعه! در غیر اینصورت باعث میشه خمیر یکدست نشه و خوب پف نکنه! برای پخت نون خامه ای فر باید داغ باشه! ۳۰ تا ۴۰ دقیقه تو فر بمونه تا روش هم کامل طلایی شه اگر روش طلایی نشد بازم بذارید بیشتر بمونه تو فر چون در غیر اینصورت داخلش خمیر میمونه! بعد پخت بلافاصله از سینی فر جدا کنید تا بهش نچسبه بلافاصله سوراخش کنید تا پفش نخوابه مواد لازم: آب ۲۵۰ گرم روغن ۴۰ گرم تخم مرغ متوسط ۳عدد آرد ۱۰۰گرم ب پ ۱ ق م وانیل ۱ ق م آرد ۱ ق م یادتون نره که خیییییلی دوستتون دارم مهربونا @ayten_foood

همه توضیحات ...