طرز تهیه چای ماسالا Masala Tea
8.4 هزار بار بازدید -
6 سال پیش
-
چای ماسالا نوعی نوشیدنی شیرین
چای ماسالا نوعی نوشیدنی شیرین و تند با عطر خاص است. چای ماسالا از ترکیب چای سیاه، زنجبیل و برخی ادویه های دیگر درست می شود. معروف ترین ادویه ای که در این چای استفاده می شود، شامل هل، دارچین، رازیانه و فلفل سیاه است. همچنین گاهی اوقات از بادیان خَتایی یا انیسون ستاره ای، دانه ی گشنیز و فلفل قرمز برای افزودن یک طعم متفاوت استفاده می شود.
6 سال پیش
در تاریخ 1397/09/05 منتشر شده
است.
8,451
بـار بازدید شده