طرز تهیه اشکنه اصیل ایرانی سنتی تخم مرغ و سیب زمینی ساده و خوشمزه
9.6 هزار بار بازدید -
پارسال
-
#اشکنه
مواد لازم:
پیاز ۱
#اشکنه
مواد لازم:
پیاز ۱ عدد
سیب زمینی ۱ عدد
رب گوجه ۱ قاشق غذاخوری
نمک،فلفل،زردچوبه،روغن به میزان لازم
آب ۲ لیوان
شنبلیله خشک ۱ قاشق چایخوری
آرد گندم ۱ قاشق غذاخوری +آب نصف لیوان برای قوام خورش
تخم مرغ ۲ عدد
طرز تهیه:
پیاز رو ریز خرد کنید و داخل قابلمه روغن بریزید و سرخ کنید .سیب زمینی رو حبه قندی خرد کنید و با پیاز تفت بدید.فلفل و زردچوبه بزنید و تفت بدید.شنبلیله خشک اضافه کنید و بهم بزنید.رب گوجه اضافه کنید و سرخ کنید تا رنگ باز کنه. دو لیوان آب بریزید.آرد رو با نصف لیوان آب سرد مخلوط کنید تا آرد حل بشه و گلوله گلوله نشه و بعد به خورش اضافه کنید.نمک بزنید و در قابلمه رو بزارید و نیم ساعت زمان بدید تا سیب زمینی بپزه و اشکنه قوام بیاد.بعد از نیم ساعت تخم مرغ ها رو اضافه کنید و بهم نزنید.در قابلمه رو بزاریدو پنج دقیقه زمان بدید تا تخم مرغ بپزه.
نوش جان
لینک کانال تلگرامی ما
https://t.me/ashpazibanarges20
لینک اینستاگرام آشپزی با نرگس
http://instagram.com/ashpazi_ba_narges20
عزیزای دلم،برای تماشای کلیپ های آشپزیم در یوتیوب ،بزنید روی این لینک
https://youtube.com/channel/UCSdbGwcGMugnOUEtUeMH5tw
برای تماشای کلیپ های آشپزیم با حجم خیلی کم ،در صفحه آپارات،همین الان بزن رو لینک و ببین
https://www.aparat.com/ashpazinarges
دوستای عزیزم،ممنون میشم به لینک کانال آشپزیم در روبیکا بپیوندید و عضو بشید
https://rubika.ir/ashpazinarges20
پارسال
در تاریخ 1401/11/27 منتشر شده
است.
9,664
بـار بازدید شده