طرز تهیه اشکنه اصیل ایرانی سنتی تخم مرغ و سیب زمینی ساده و خوشمزه

آشپزی با نرگس
آشپزی با نرگس
9.6 هزار بار بازدید - پارسال - #اشکنه مواد لازم: پیاز ۱
#اشکنه مواد لازم: پیاز ۱ عدد سیب زمینی ۱ عدد رب گوجه ۱ قاشق غذاخوری نمک،فلفل،زردچوبه،روغن به میزان لازم آب ۲ لیوان شنبلیله خشک ۱ قاشق چایخوری آرد گندم ۱ قاشق غذاخوری +آب نصف لیوان برای قوام خورش تخم مرغ ۲ عدد طرز تهیه: پیاز رو ریز خرد کنید و داخل قابلمه روغن بریزید و سرخ کنید .سیب زمینی رو حبه قندی خرد کنید و با پیاز تفت بدید.فلفل و زردچوبه بزنید و تفت بدید.شنبلیله خشک اضافه کنید و بهم بزنید.رب گوجه اضافه کنید و سرخ کنید تا رنگ باز کنه. دو لیوان آب بریزید.آرد رو با نصف لیوان آب سرد مخلوط کنید تا آرد حل بشه و گلوله گلوله نشه و بعد به خورش اضافه کنید.نمک بزنید و در قابلمه رو بزارید و نیم ساعت زمان بدید تا سیب زمینی بپزه و اشکنه قوام بیاد.بعد از نیم ساعت تخم مرغ ها رو اضافه کنید و بهم نزنید.در قابلمه رو بزاریدو پنج دقیقه زمان بدید تا تخم مرغ بپزه. نوش جان لینک کانال تلگرامی ما https://t.me/ashpazibanarges20 لینک اینستاگرام آشپزی با نرگس http://instagram.com/ashpazi_ba_narges20 عزیزای دلم،برای تماشای کلیپ های آشپزیم در یوتیوب ،بزنید روی این لینک https://youtube.com/channel/UCSdbGwcGMugnOUEtUeMH5tw برای تماشای کلیپ های آشپزیم با حجم خیلی کم ،در صفحه آپارات،همین الان بزن رو لینک و ببین https://www.aparat.com/ashpazinarges‌ دوستای عزیزم،ممنون میشم  به لینک  کانال آشپزیم در روبیکا بپیوندید و عضو بشید https://rubika.ir/ashpazinarges20
پارسال در تاریخ 1401/11/27 منتشر شده است.
9,664 بـار بازدید شده
... بیشتر