طرز تهیه دمنوش ماسالا/چای ماسالا/چای هندی
2 هزار بار بازدید -
9 ماه پیش
-
طرز تهیه دمنوش ماسالا
ابتدا
طرز تهیه دمنوش ماسالا
ابتدا شیر را داخل قابلمه میریزیم و روی شعله میگذاریم
سپس ادویه ماسالا(ادویهها: اکثر چایهای ماسالا با استفاده از چهار ادویه تهیه میشوند: میخک، دانه فلفل، هل و دارچین. از دیگر ادویههایی که استفاده از آنها ایرادی ندارد میتوان به جوز هندی، پوست جوز هندی، تولسی، بادیان ستارهای و رازیانه هم اشاره کرد)را اضافه میکنیم سپس شکر را اضافه میکنیم هم میزنیم تا رنگ ان عوض شود سپس از صافی رد میکنیم
9 ماه پیش
در تاریخ 1402/07/16 منتشر شده
است.
2,032
بـار بازدید شده