خورشت قیمه ی متفاوت و اصیل ایرانی

آشپزی با بهنام رستمی
آشپزی با بهنام رستمی
خورشت "دوغ پاى" یا همون خورشت قیمه ی سيستان و بلوچستان شباهت زيادی به خورشت قيمه ى خودمون داره با اين تفاوت كه توش، به ...
خورشت "دوغ پاى" یا همون خورشت قیمه ی سيستان و بلوچستان شباهت زيادی به خورشت قيمه ى خودمون داره با اين تفاوت كه توش، به جاى آب از دوغ استفاده ميشه و طعم زعفرونش مشهود تره. البته سیستانی ها از ادویه ی آچار که شامل «گندم پخته و آرد شده، پیاز، تخم گشنیز، زیره، زردچوبه و گوجه» هستش هم برای این خورشت استفاده میکنن که طعم فوق العاده ای بهش میده. و مواد لازم خورشت دوغ پاى براى چهار نفر هم اینهاست: گوشت سيصد گرم لپه پنج قاشق غذاخورى پياز يك عدد رب دو قاشق غذاخورى دوغ ترجيحاً محلى و ترش شش ليوان سيب زمينى يك عدد زعفران آب کرده نمك و فلفل و زردچوبه. شما تا حالا دوغ پای خوردین؟ اطلاعاتی در موردش دارین؟ اصلاً دوست رفیق سیستانی داریم اینجا که این غذا رو بشناسه؟ چون تا جایی که من میدونم این خورشت خوشمزه حتی توی سیستان هم مهجور افتاده! ممنونم از نگاهتون. لطفا برای حمایت از من و دیدن آموزش های بیشتر این صفحه رو دنبال کنید️

همه توضیحات ...