طرز تهیه کشک بادمجان

آشپزی با نرگس
آشپزی با نرگس
#کشک_بادمجان مواد لـازِم: بادِمجان ۱کیلو گِردو ریز خُرد شُده ۳ق غ پیاز ریز خرد شُده ۲عَدَد بُزُرگ سیر لِه یا رَنده شُده ۴حَبّ ...
#کشک_بادمجان مواد لـازِم: بادِمجان ۱کیلو گِردو ریز خُرد شُده ۳ق غ پیاز ریز خرد شُده ۲عَدَد بُزُرگ سیر لِه یا رَنده شُده ۴حَبّه کَشک ۳ق غ سَر پُر نَعناخُشک ۲ق غ زَردچوبه به میزانِ لـازِم فِلفِل سیاه به میزانِ لـازِم نَمَک به میزانِ لـازِم طَرز تَهیّه: ابتدا بادِمجان هارو پوست گرفته و هَرکدوم رو از وَسَط به ۲قِسمَت تَقسیم میکنیم .نمک میزنیم تا تَلخی بادِمجون ها گرفته بشه و دَر روغَن سُرخشون میکنیم. زَمانی که بادِمجان ها سُرخ شُدن، اون ها رو از تابه خارِج میکنیم و رویِ دَستمال کاغَذی ضَخیم آشپَزخونه قَرار میدیم تا روغَن اضافی اون ها خارِج بشه. در همین تابه؛ پیازهارو با کَمی روغَن تَفت میدیم تا کاملاً طَلایی بشن. وَقتی که پیازها طَلایی شُدن،نصفشو برای تزئین بردارید.به بقیه پیاز ها سیر،زَردچوبه،فِلفِل سیاه، نَمَک و نعنایِ خُشک رو اضافه میکنیم و نیم دَقیقه با حَرارَت کم تَفت میدیم.(دِقّت کنید که نَعنا خیلی زود میسوزه، پَس حَرارَت باید خیلی کم باشه). بادِمجون هایِ سُرخ شُده رو به پیازهای طَلایی شُده اضافه میکنیم. بادِمجان هایِ سُرخ شُده رو مَخلوط میکنیم و با نِصف پیمانه آب، اجازه میدیم تا بِپَزَن.(دَرِ تابه رو هم میذاریم). بَعد از ۱۵دَقیقه،با پُشت قاشُق بادِمجون هارو لِه میکنیم.(اگه تمایُل داشتین که بادِمجون ها کاملاً لِه بشن، میتونین با گوشتکوب این کارو انجام بدین). زَمانی که بادِمجون ها کاملاً پُختن؛ گِردو و کَشک رو اضافه میکنیم.(میزانِ کَشک با توجّه به غِلظَت و طَعم کَشک مُتفاوته). تو این مَرحله،میزانِ نَمَکِ کَشکِ بادمجون رو تِست کنین و اگه لازم بود کمی نَمَک اضافه کنین.سپس با کَشک، گردو،پیازداغ دیزاین میکنیم. نوش جان لینک کانال تلگرامی ما https://t.me/ashpazibanarges20 لینک اینستاگرام آشپزی با نرگس http://instagram.com/ashpazi_ba_narges20 عزیزای دلم،برای تماشای کلیپ های آشپزیم در یوتوب ،بزنید روی این لینک https://youtube.com/channel/UCSdbGwcGMugnOUEtUeMH5tw

همه توضیحات ...