پیتزای خونگی؛ بدون خمیر آردی!
اگه بخوای پیتزای بدون خمیر درست کنی و کالریش تا حدی کمتر بشه این روش رو بهت پیشنهاد میکنم.
این پیتزا و خمیری که داره برای کسایی که به مصرف گلوتن حساسیت دارن جایگزین خوب و لذیذی میتونه باشه...
این ویدئو رو ساعت ۲ صبح شروع به ضبط کردیم و نتیجه باعث شد بطور کلی خواب از سرم بپره!
بافت این خمیر زیر دندون به تردی خمیر آردی نیست اما در عوض مثل خمیر آرد گندم بی طعم و خنثی نیست و برای خودش بافت و طعم جالبی داره که این پیتزا رو متفاوت میکنه!
این مقدار از مواد اولیه برای ۲ تا ۳ نفر کافیه!
کالری کل تقریبی : ۱۸۰۰
خمیر:
۶۰۰ گرم سینه مرغ
۱/۲ لیوان پارمزان
۱ ق چ (آویشن، رزماری، پاپریکا و نمک)
سس:
۳ عدد گوجهفرنگی
۲ حبه سیر
۱/۲ ق چ نمک
۱ ق چ فلفل سیاه
۲۰ برگ ریحون
۱ ق غ روغن زیتون
روی پیتزا: (هرچی که دوست داری)
۱/۴ لیوان پارمزان
۱۵ برگ ریحون
۱/۲ لیوان موزارلا
۱/۲ فلفل دلمهای
۱/۲ ق چ فلفل سیاه
۱ ق چ آویشن
پخت خمیر: ۱۵ دقیقه در فر با دمای ۲۰۰ درجه
پخت پیتزا: ۷ تا ۱۰ دقیقه در فر با دمای ۲۰۰ درجه
در هردو حالت حرارت از بالا و پایین باشه، نیازی به روشن کردن فر نیست.
نوش جونت...!
همه توضیحات ...