پیتزای خونگی؛ بدون خمیر آردی!

_Loghme
_Loghme
اگه بخوای پیتزای بدون خمیر درست کنی و کالریش تا حدی کمتر بشه این روش رو بهت پیشنهاد میکنم. این پیتزا و خمیری که داره برای کسایی ...
اگه بخوای پیتزای بدون خمیر درست کنی و کالریش تا حدی کمتر بشه این روش رو بهت پیشنهاد میکنم. این پیتزا و خمیری که داره برای کسایی که به مصرف گلوتن حساسیت دارن جایگزین خوب و لذیذی میتونه باشه... این ویدئو رو ساعت ۲ صبح شروع به ضبط کردیم و نتیجه باعث شد بطور کلی خواب از سرم بپره! بافت این خمیر زیر دندون به تردی خمیر آردی نیست اما در عوض مثل خمیر آرد گندم بی طعم و خنثی نیست و برای خودش بافت و طعم جالبی داره که این پیتزا رو متفاوت میکنه! این مقدار از مواد اولیه برای ۲ تا ۳ نفر کافیه! کالری کل تقریبی : ۱۸۰۰ خمیر: ۶۰۰ گرم سینه‌ مرغ ۱/۲ لیوان پارمزان ۱ ق چ (آویشن، رزماری، پاپریکا و نمک) سس: ۳ عدد گوجه‌فرنگی ۲ حبه سیر ۱/۲ ق چ نمک ۱ ق چ فلفل سیاه ۲۰ برگ ریحون ۱ ق غ روغن زیتون روی پیتزا: (هرچی که دوست داری) ۱/۴ لیوان پارمزان ۱۵ برگ ریحون ۱/۲ لیوان موزارلا ۱/۲ فلفل دلمه‌ای ۱/۲ ق چ فلفل سیاه ۱ ق چ آویشن پخت خمیر: ۱۵ دقیقه در فر با دمای ۲۰۰ درجه پخت پیتزا: ۷ تا ۱۰ دقیقه در فر با دمای ۲۰۰ درجه در هردو حالت حرارت از بالا و پایین باشه، نیازی به روشن کردن فر نیست. نوش جونت...!

همه توضیحات ...