طرز تهیه تارت ژله با تکه های میوه

130 بازدید
بیشتر
لرنیو
لرنیو
مواد مورد نیاز: لایه پایه تارت: 15 عدد بیسکویت هاضمه، 225 گرم پودر قند 15 گرم 70 گرم کره (نمک شده) شربت شکر: 100 گرم شکر 60 میل ...
مواد مورد نیاز: لایه پایه تارت: 15 عدد بیسکویت هاضمه، 225 گرم پودر قند 15 گرم 70 گرم کره (نمک شده) شربت شکر: 100 گرم شکر 60 میلی لیتر آب لایه کاستارد شیر نارگیل: 2 عدد زرده تخم مرغ شکر کرچک 75 گرم 12 گرم نشاسته ذرت شیر نارگیل 110 میلی لیتر پودر ژله آگار آگار 4 گرم 300 میلی لیتر آب (دمای اتاق) 1-2 برگ پاندان میوه ها: 500 گرم توت فرنگی 100 گرم زغال اخته 3 عدد کیوی 1 انبه بزرگ ژله بالا 6 گرم پودر آگار آگار 600 میلی لیتر آب (دمای اتاق) شکر 110 گرم قطر بالای قالب تارت فلن (25 سانتی متر) * قطر پایین (23 سانتی متر) * ارتفاع (3.5 سانتی متر)

همه توضیحات ...