طرز تهیه تارت ژله با تکه های میوه
مواد مورد نیاز:
لایه پایه تارت:
15 عدد بیسکویت هاضمه، 225 گرم
پودر قند 15 گرم
70 گرم کره (نمک شده)
شربت شکر:
100 گرم شکر
60 میلی لیتر آب
لایه کاستارد شیر نارگیل:
2 عدد زرده تخم مرغ
شکر کرچک 75 گرم
12 گرم نشاسته ذرت
شیر نارگیل 110 میلی لیتر
پودر ژله آگار آگار 4 گرم
300 میلی لیتر آب (دمای اتاق)
1-2 برگ پاندان
میوه ها:
500 گرم توت فرنگی
100 گرم زغال اخته
3 عدد کیوی
1 انبه بزرگ
ژله بالا
6 گرم پودر آگار آگار
600 میلی لیتر آب (دمای اتاق)
شکر 110 گرم
قطر بالای قالب تارت فلن (25 سانتی متر) * قطر پایین (23 سانتی متر) * ارتفاع (3.5 سانتی متر)
همه توضیحات ...