آموزش مارمالاد پرتقال خونی

didaa.ir
didaa.ir
مواد لازم پرتقال خونی یک کیلوگرم آب یک لیتر یا چهار پیمانه شکر دو تا دو و نیم پیمانه جوهر لیمو یک چهارم قاشق چایخوری پوست ...
مواد لازم پرتقال خونی یک کیلوگرم آب یک لیتر یا چهار پیمانه شکر دو تا دو و نیم پیمانه جوهر لیمو یک چهارم قاشق چایخوری پوست پرتقال یک قاشق چایخوری ژلاتین یک قاشق غذاخوری آب پرتقال(قابل حذف) یک سوم پیمانه ظرف سفالی به دلیل ضخامت حرارت را ملایم تر به مواد انتقال می دهد و به دلیل لعابی که دارد به بهتر شدن کیفیت مربای ما کمک می کند. توجه داشته باشید برخی لعاب های سفالی سمی هستند و برای ظروف پختنی مناسب نیستند برای همین موقع خرید از فروشنده در مورد آن سوال کنید. ابتدا پرتقال ها را پوست می کنیم. باید پرتقال ها را فیله کنیم و برای اینکار نیاز است که پوست سفید آنها را جدا کنیم. پوست سفید پرتقال را هم برش زده و جدا می کنیم. بعد حبه های پرتقال را با چاقو از پوستش جدا کرده و کنار می گذاریم. چهارپیمانه آب را داخل ظرف ریخته و یک سوم پیمانه آب پرتقال و یک چهارم قاشق چایخوری جوهر لیمو به آن اضافه می کنیم. بعد دو و نیم پیمانه شکر را داخلش ریخته و صبر می کنیم تا شکر حل شود. وقتی شکر حل شد پرتقال ها را در قابلمه می ریزیم و بعد پوست پرتقالی که رنده کرده بودیم را هم اضافه می کنیم و می گذاریم جوش بیاید. وقتی به جوش آمد حرارت را کم کرده و اجازه می دهیم پرتقال ها به مدت دو ساعت روی شعله ی ملایم بپزند. بعد از دو ساعت در قابلمه را گذاشته و نیم ساعت دیگر اجازه ی پخت به مارمالاد می دهیم. پختن مارمالاد در نیم ساعت آخر با در بسته به شیشه ای تر شدن و زیبایی اش کمک می کند. 5 دقیقه قبل از خاموش کردن مارمالاد یک قاشق ژلاتین و آب سرد را مخلوط کرده و روی بخار آب قرار می دهیم تا ژلاتین حل شود. آن را به مارمالاد اضافه و مخلوط می کنیم. مارمالاد آماده است اجازه می دهیم سرد شود و بعد یه ظرف شیشه ای یا دربسته منتقل کرده و در یخچال می گذاریم. نکته: ژلاتین به بهتر شدن بافت مارمالاد کمک می کند. نکته ی دوم: اجازه ندهید مارمالاد روی شعله سفت شود چون پس از قرار گرفتن در یخچال خود به خود سفت تر از وقتی که داغ است می شود.

همه توضیحات ...