طرز تهیه خوشمزه ترین کیک باونتی با آسونترین روش بروش کافی شاپی

Ashpazmozhi
Ashpazmozhi
سلام سلام دوستهای مهربونم چطورید? اول بگم که اگه میخوای بیشتر باهام آشنا شی حتما پیج اینستا و کانال یوتیوبم رو جویین شو YouTub ...
سلام سلام دوستهای مهربونم چطورید? اول بگم که اگه میخوای بیشتر باهام آشنا شی حتما پیج اینستا و کانال یوتیوبم رو جویین شو YouTube:آشپزی با مژی Instagram:ashpazi_mozhi72 امروز خوشمزه ترین کیک کافی شاپی رو براتون آوردم یعنی عاشقش میشید تاحالا کیک باونتی خوردی?? #کیک_باونتی مواد لازم تخم مرغ  ۵عدد شکر ۱/۵ لیوان وانیل نصف ق‌ چ پودر کاکائو یک سوم لیوان پودر نارگیل یک سوم لیوان آرد سفید یک و یک چهارم لیوان شیر ولرم سه چهارم لیوان روغن سه چهارم لیوان بکینگ پودر ۱/۵ ق‌ م سر پر مواد روی کیک خامه قنادی300گرم پودر نارگیل2قاشق غذا خوری مواد روی خامه خامه صبحانه100گرم شکلات تخته ای100گرم مراحل و طرز تهیه کیک باونتی : ابتدا زرده ‌و سفیده تخم مرغ رو جدا می کنیم، سفیده رو می زنیم تا پف کنه و درظرفی دیگر زرده، شکر و وانیل رو می زنیم تاکرم رنگ و کشدار بشه. بعد روغن و شیر رو اضافه می کنیم و درحد مخلوط شدن می زنیم، آرد، پودرکاکائو و بکینگ پودر رو باهم سه بار الک می کنیم. در آخر پودر نارگیل رو هم بهش اضافه می کنیم، این مخلوط رو به زرده و شیر اضافه کرده ‌درحد مخلوط شدن می زنیم.در آخر سفیده زده شده رو بهش اضافه می کنیم و با لیسک به آرومی مخلوط می کنیم. موادمون رو تو قالب چرب شده می ریزیم و میذاریم تو فر ازقبل گرم شده بادمای ۱۷۰درجه به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه، بعد از پخت اجازه میدیم سرد شه بعد از قالب برش می گردونیم. برای روی کیک خامه قنادی رو فرم دادم گه اول ۲دقیقه با دور کند همزم و بعد ۱۰ الی ۱۵ دقیقه با دور تند همزن میزنیم تا فرم.بگیره زمانیکه جای پره همزن روی خامه موند و تغیر نکرد یعنی خامه فرم.گرفته رو با دو ق‌ غ‌ سر پر پودر نارگیل ترکیب می کنیم روی کیک می کشیم. و برای روی خامه، ۱۰۰ گرم خامه صبحانه رو با ۱۰۰ گرم شکلات تخته ای میذاریم رو حرارت و گاناش درست می کنیم و کمی که ازحرارت افتاد روی خامه فرم گرفته می ریزیم. چند ساعت می ذاریم تو یخچال و بعد هم نوش جان نکته;بدای اینکه بدونید کیکتون کامل پخته میتونید با چاقو یا خلال دندون درون کیک فرو ببرید اگه مواد کیک بهش نچسپیده باشه یعنی کیکتون آمادهس

همه توضیحات ...