یک غذای ساده ایرانی به نام "دوپیازه" / غذای ساده، آسان، راحت و خوشمزه

Cooking with Mr. Navid
Cooking with Mr. Navid
453 بار بازدید - 3 سال پیش - دوپیازه دوپیازه چیست؟ دو نوع
دوپیازه دوپیازه چیست؟ دو نوع دوپیازه وجود دارد: یکی در جنوب آسیا و دیگری در ایران... دوپیازه از شهر خراسان در ایران توسط حمله مغولان وارد جنوب آسیا مانند افغانستان، پاکستان و هند شد... دوپیازه در جنوب آسیا با گوشت های مختلفی مانند گوشت گاو، گوسفند، مرغ و میگو پخته میشود... دوپیازه، غذای اصیل شیراز در ایران هست که برخلاف جنوب آسیا، کاملا بدون گوشت پخته میشود... دوپیازه توسط ایرانیان با سیب زمینی، پیاز، نعنای خشک و کره پخته میشود و همراه با دوغ و یکی از انواع نان های ایرانی سرو میشود... مواد اولیه:
3 سال پیش در تاریخ 1400/03/29 منتشر شده است.
453 بـار بازدید شده
... بیشتر