نون باگت شکم پر ، بهترین لقمه برای مدرسه

❤ کافه سرگرمی ❤
❤ کافه سرگرمی ❤
2.9 هزار بار بازدید - 2 سال پیش - آرد فانتزی. ۲۴۰ گ ارد
آرد فانتزی. ۲۴۰ گ ارد کامل. ۶۰ گ آب. ۱۹۰-۲۰۰ گ نمک. ۶ گ مخمر فوری. ۴ گ شکر. ۱۰ گ شیرخشک ( دلخواه). ۷گ کره نرم. ۲۵-۳۰ گ مواد میانی هرچی دل دانش آموز ما خواست اول مواد خشک رو ترکیب کنید ، بعد اب رو اضافه کنید، شروع به ورز کنید تا مواد یکدست بشن اثری از نمک و شکر نمونه ( یعنی به خمیر لطیفی بشه) بعد کره نرم رو طی دو‌مرحله اضافه کرده و حسابی ورز بدید تا تست کشش خوبی بدست بیاد بعد خمیر رو چونه کنید و حدود ۶۰-۷۰ دقیقه استراحت اولیه بدید . ( چون ارد کامل زدیم حتما استراحت اول رو تا یک ساعت بدید ) بعد پف شو بگیرید به تکه های ۶۰-۷۰ گ تقسیم کنید . چونه کنید ده دقیقه استراحت میانی بدید . بعداین مدت ، خمیر رو با دیت با وردنه باز کنید مواد میانی رو بزنید و رول کنید ! مواد قشنگ لای رول بمونن بعد توی قالب باگت یا روی سینی فر مجددا ۴۵-۶۰ دقیقه استراحت بدید ! ( معیار حجم گیری خمیره ، هرموقع دو تا دونیم برابر شدن کافیه، زمان گفته شده نسبیه) روی خمیرها رو پارچه نخی بندازید تا راحتتر تیغ کشیده بشه. در نهایت اسپری اب بزنید و داخل فر داغ ۲۳۰ درجه حدودا ۲۰ دقیقه بپزید !
2 سال پیش در تاریخ 1401/06/12 منتشر شده است.
2,946 بـار بازدید شده
... بیشتر