نحوه کار تنور پیتزا ایتالیایی

4 هزار بار بازدید - پارسال - برای ارائه یک پیتزای اصیل
برای ارائه یک پیتزای اصیل ایتالیایی با ظاهری زیبا و جذاب، داشتن یک تنور پیتزا ایتالیایی با نمای شیک و سنتی به سبک ایتالیایی می تواند برای مشتریان جذاب باشد. این تنور از جمله وسایل و تجهیزاتی است که می تواند در تهیه یک پیتزای خوب و دلچسب به شما کمک کند. یکی از از ویژگی های مهم تنور پیتزا ایتالیایی این است که دمای آن تا 800 درجه سانتیگراد بالا میرود و به دلیل با کیفیت بودن سنگ های استفاده شده در کف آن، پیتزا در مدت زمان بسیار کوتاهی و در حدود 3:30 دقیقه پخته می شود. همچنین در این فرها، پیتزا به وسیله پارو و بدون ظرف داخل فر گذاشته می شود که این امر کیفیت پیتزا را دو چندان می کند.
پارسال در تاریخ 1402/01/28 منتشر شده است.
4,023 بـار بازدید شده
... بیشتر